Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un pilon electric. Pasagera sa minoră a ajuns la spital (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un pilon electric. Pasagera sa minoră a ajuns la spital (FOTO)

O fată de 17 ani a fost spitalizată cu mai multe traumatizme, în urma unui accident care s-a produs în dimineața de 6 decembrie în capitală. Aceasta se afla într-o mașină marca Peugeot, condusă de un tânăr de 18 ani, în stare de ebrietate.

Accidentul rutier s-a produs pe str. A. Șciusev, iar conducătorul mașinei se afla în stare de ebrietate alcoolică, fapt confirmat prin testarea alcoolscopică.

Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău a fost sesizat prin intermediul serviciului 112, în dimineața de 06 decembrie, în jurul orei 07:08, să intervină la documentarea unui accident rutier care s-a produs pe str. A. Șciusev.

Ajungând la fața locului, angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport “Peugeot” era condus de conducător în vârstă de 18 de ani. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a tmponat într-un pilon electric.

În urma accidentului rutier, pasagera în vârstă de 17 ani a rămas blocată între fiarele contorsionate ale autoturismului, fiind descarcerată de către angajații IGSU. Ulterior, ea a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Conducătorul în vârstă de 18 ani a fost rețiunut pentru 72 de către organul de urmărire penală a DP mun. Chișinău, de comun acord cu Procuratura mun. Chișinău, Oficiul Principal și plasat în Izolatorul de detenție provizorie din cadrul DP mun. Chișinău.

Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un pilon electric. Pasagera sa minoră a ajuns la spital (FOTO) Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un pilon electric. Pasagera sa minoră a ajuns la spital (FOTO) Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un pilon electric. Pasagera sa minoră a ajuns la spital (FOTO) Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un pilon electric. Pasagera sa minoră a ajuns la spital (FOTO) Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un pilon electric. Pasagera sa minoră a ajuns la spital (FOTO)

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: