Un sportiv din Rusia, campion mondial la powerlifting, a murit în Ucraina: în 2022 a fost condamnat la 6 ani de închisoare
Full Article 1 minutes read

Un sportiv din Rusia, campion mondial la powerlifting, a murit în Ucraina: în 2022 a fost condamnat la 6 ani de închisoare

Un sportiv din Rusia, campion mondial la powerlifting, a murit în războiul din Ucraina. Presa rusă menționează că sportivul avea 41 de ani, iar în mai 2022 fusese condamnat la șase ani de închisoare. 

„Campionul mondial la powerlifting Maxim Barhatov a murit în zona acțiunilor de luptă din Ucraina”, scrie sportrbc.ru, cu referire la Federația de Powerlifting din Krasnoiarsk.  

Barhatov avea 41 de ani. Potrivit sursei, în cariera sa sportivă a obținut titlul de campion mondial de 5 ori, de două ori – cel de campion european și de 7 ori – campion al Rusiei.

„Cu regret anunțăm moartea, în zona operațiunii militare speciale, onoratului maestru al sportului din Rusia, multiplu campion mondial, Maxim Barhatov”, a declarat Federația. Potrivit presei din Rusia, în mesajul Federației nu se menționează în ce unitate a activat Barhatov și unde exact a murit.

Sursa mai scrie că Barhatov a fost anterior director al unui parc de distracții din Krasnoiarsk. Iar în mai 2022 a fost condamnat la 6 ani într-o colonie cu regim strict pentru luare de mită și spălare de bani.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: