Usatîi îl provoacă pe Năstase: „Dacă ia mai mult de 10% în primul tur, îi fac cadou un Mercedes E Class nou” (VIDEO)
Full Article 3 minutes read

Usatîi îl provoacă pe Năstase: „Dacă ia mai mult de 10% în primul tur, îi fac cadou un Mercedes E Class nou” (VIDEO)

Candidatului Partidului Nostru la funcția de președinte al Republicii Moldova Renato Usatîi este gata să încheie un pariu cu liderul Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Andrei Năstase. Acesta s-a arătat gata să-i dăruiască un Mercedes E Class nou, dacă Andrei Năstase va obține peste 10 la sută dintre voturile alegătorilor în primul tur.

Dialogul a avut loc în platoul dezbaterilor de la PRO TV Chișinău, moderate de prezentatoarea Lorena Bogza.

„Dacă Andrei Năstase ia mai mult de 10% la alegeri în primul tur, atunci eu îi fac cadou un Mercedes E Class, din ăsta nou. Dacă ia în jur de 5 la sută, ce-mi întoarceți, Andrei Năstase?!”, a întrebat Renato Usatîi în pauza de publicitate, într-o intervenție LIVE pe Instagram.

În replică, candidatul Platformei DA a îndemnat în live-ul de pe Instagram: „Votați Andrei Năstase! Și veți avea și Mercedes ca al lui Renato Usatîi și o viață mai bună”.

Dialogul a continuat și în transmisiune directă. Renato Usatîi a întrebat care sunt estimările lui Andrei Năstase privind rezultatele primului tur. Andrei Năstase a declarat că nu îl interesează sondajele.

„Dacă m-aș uita după sondaje, n-aș mai fi ajuns primar la Chișinău. Așa că – să mergem la oamenii. Îndemn oamenii să aibă încredere în mine, în proiectul meu pentru țară. Pentru că nu știu cum, dar din păcate în această dezbatere am vorbit despre orice, despre toate poveștile lui Renato Usatîi, destul de periculoase pentru viitorul Republicii Moldova…”, a răspuns Andrei Năstase.

În replică, Renato Usatîi și-a îndemnat contracandidatul să „se stropească cu agheasmă”.

„Atac direct la democrație. Eu am zis că putem face un pariu – dacă Năstase trece pragul de 10% eu sunt gata să-i dau un Mercedes. Dle Năstase, stropiți-vă cu agheasmă. Care e problema, dacă facem un pariu? Cu Volnițchi și Dodon ați făcut pariuri?”, a întrebat retoric Usatîi.

„Nu voi coborî la acest nivel niciodată. Pentru Republica Moldova un asemenea nivel este mai mult decât periculos. Dacă ăsta este un viitor președinte, halal. Eu nu fac pariuri. Dacă m-aș opri la fiecare câine care latră și aș arunca cu pietre, aș mai ajunge la destinație? Haideți să fim serioși”, a răspuns Năstase.

Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 1 noiembrie. În total, opt candidați luptă pentru fotoliul de președinte: Renato Usatîi (Partidul Nostru), Andrei Năstase ( Platforma DA), Igor Dodon (candidat independent); Maia Sandu (candidata PAS); Dorin Chirtoacă (UNIREA); Octavian Țîcu (PUN); Tudor Deliu (PLDM) și Violeta Ivanov (Partidul ȘOR).

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: