VIDEO Cursă la Ungheni. O șoferiță beată a încercat să fugă, apoi a tamponat mașina poliției și i-a înjurat pe oamenii legii
Full Article 2 minutes read

VIDEO Cursă la Ungheni. O șoferiță beată a încercat să fugă, apoi a tamponat mașina poliției și i-a înjurat pe oamenii legii

O șoferiță de 40 de ani este acuzată că ar fi urcat beată la volan, iar în rezultat ar fi accidentat o mașină de patrulare, după ce a refuzat să se supună somațiilor oamenilor legii. Incidentul a avut loc în localitatea Sculeni din raionul Ungheni.

Potrivit oamenilor legii, polițiștii din Ungheni au fost chemați să aplaneze un conflict iscat în stradă, în localitatea Sculeni. La fața locului era prezentă și o femeie de 40 de ani, din aceeași localitate, cu semne vizibile de ebrietate, care manifesta un comportament agresiv. În timpul documentării cazului, aceasta a încercat să se eschiveze de la fața locului, urcând la volanul unei mașini. La somațiile repetate ale polițiștilor a refuzat să se supună.

Conform sursei citate, imediat au fost întreprinse acțiuni de stopare a mașinii, timp în care femeia a amenințat polițistul, l-a numit cu cuvinte necenzurate, după care, ignorând toate somațiile omului legii, a urcat din nou în automobil şi a început deplasarea cu spatele accidentând automobilul de serviciu al poliției.

Fiind scoasă din mașină, femeia ar fi continuat să fie agresivă, fiindu-i aplicate ulterior mijloacele speciale din dotare – gazul lacrimogen și cătușele. Aceasta a refuzat testarea alcoolscopică şi examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate.

Oamenii legii anunță că femeia este documentată pentru ultragiere, nesubordonarea la cerințele angajatului poliției aflat în exercițiul funcției, huliganism și accident rutier. A fost pornit și un proces penal pentru refuzul testării alcoolscopice.



Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: