VIDEO 28 de morți și 10 răniți. Rusia acuză Ucraina de bombardament asupra unei brutării din Lugansk 
Full Article 40 second read

VIDEO 28 de morți și 10 răniți. Rusia acuză Ucraina de bombardament asupra unei brutării din Lugansk 

28 de persoane au fost ucise și 10 au suferit răni în orașul ucrainean Lisiciansk ocupat de ruși, regiunea Lugansk. Datele au fost comunicate de Leonid Pasecinik, numit de Rusia în fruntea „LNR” (Lugansk), relatează Meduza. Potrivit lui Pasecinik, victimele au fost înregistrate urmare a bombardamentului asupra unei brutării. 

Clădirea brutăriei a fost distrusă în ziua de 3 februarie ca urmare a atacului armatei ucrainene, potrivit reprezentanților LNR. S-a raportat că până la 40 de persoane s-ar putea afla sub dărâmături.

Mash scrie că printre cele 28 persoane ucise se află și un copil.

4 februarie a fost declarată zi de doliu în LNR.

Autoritățile de la Kiev nu au comentat informația.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: