VIDEO Alcool și produse de tutungerie de peste 50 de mii de lei, ridicate de polițiști
Full Article 1 minutes read

VIDEO Alcool și produse de tutungerie de peste 50 de mii de lei, ridicate de polițiști

Oamenii legii au deconspirat activitatea a doua persoane de 50 şi 59 de ani, care contrafăceau şi comercializau produse alcoolice şi de tutungerie în apropierea unei pieţi din capitală. Potrivit unui comunicat publicat astăzi, 24 decembrie, pe site-ul poliției capitalei, dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă amenzi până la 15 000 lei şi confiscarea produselor.

Pe data de 17 decembrie, poliţiştii au descins cu verificări în apropierea  ÎM „Piaţa Centrală”, unde au depistat băuturile alcoolice şi produse de tutungerie fără acte de provenienţă şi timbru de acciz. În urma verificărilor, poliţiştii au ridicat 20 000 de ţigări şi 500 litri de produse alcoolice.

Toate probele au fost depozitate până la decizia instanţei de judecată, iar poliţiştii continuă investigarea tuturor circumstanţelor şi persoanele implicate. Valoarea estimativă a produselor alcoolice şi de tutungerie depistate şi ridicate de forţele de ordine constituie 50 000 lei.

Forțele de ordine îndeamnă cetățenii să procure produse doar din magazinele autorizate, întrucât îşi pun în pericol viaţa şi sănătatea, procurând băuturi alcoolice din puncte neautorizate.

Alcool și produse de tutngerie fără acte de proveniență în valoare de peste 50 000 lei , ridicate de Poliția Capitalei

În cadrul măsurilor de prevenire şi combatere a traficului ilicit de mărfuri, precum şi contrafacerea băuturilor alcoolice pe teritoriul capitalei, desfășurate în ajun de sărbători, Ofiţerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au deconspirat activitatea a doua persoane cu vârstele de 50 și 59 de ani, care se ocupau cu contrafacerea și comercializarea produselor alcoolice și de tutungerie în adiacentul unei pieți din capitală. Persoanele au fost documentate de către forțele de ordine pe parcursul unei săptămâni.http://politiacapitalei.md/alcool-si-produse-de-tutngerie-fara-acte-de-provenienta-in-valoare-de-peste-50-000-lei-ridicate-de-politia-capitalei/

Geplaatst door Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău op Dinsdag 24 december 2019

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: