VIDEO Atac armat în Federația Rusă: 12 persoane au fost ucise, iar 35 – rănite
Full Article 1 minutes read

VIDEO Atac armat în Federația Rusă: 12 persoane au fost ucise, iar 35 – rănite

Cel puțin 12 persoane au fost ucise, iar alte 35 – rănite, după un atac armat în orașul Krasnogorsk, Federația Rusă. Atacul a avut loc în seara de 22 martie, în sala de concerte Crocus City Hall, scrie scrie Meduza.

În seara de 22 martie, în incinta Crocus City Hall, urma să aibă loc concertul trupei rock ruse „Пикник”. Înainte ca show-ul să înceapă, trei persoane îmbrăcate în haine de camuflaj, care erau înarmate, au deschis focul asupra celor prezenți.

Cel puțin 12 persoane au fost omorâte, iar alte 35 – rănite.

La un moment dat în clădire a avut loc o explozie. Ulterior a izbucnit un incendiu puternic, în urma căruia acoperișul clădirii s-a prăbușit. Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini în care se observă că din sediul Crocus City Hall iese fum dens.

Potrivit Meduza, mai mult de 100 de persoane sunt blocate în interiorul Crocus City Hall, din cauza incendiului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: