VIDEO Beat și fără cască de protecție: Un bărbat a decedat, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit cu viteză într-un stâlp
Full Article 1 minutes read

VIDEO Beat și fără cască de protecție: Un bărbat a decedat, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit cu viteză într-un stâlp

Un bărbat de 52 de ani a decedat pe patul de spital, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit cu viteză într-un pilon. Incidentul a avut loc astăzi în orașul Ceadîr-Lunga, anunță IGP. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a urcat pe motocicletă în stare de ebrietate, fără să se asigure cu echipamente corespunzătoare de protecție. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord. 

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit preliminar că, un bărbat de 52 de ani, având și o pasageră, deplasându-se cu viteză excesivă, s-a tamponat într-un pilon. În urma impactului, șoferul și pasagera au primit diverse leziuni corporale.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde ulterior a decedat. Acesta nu deținea permis de conducere și nu era echipat corespunzător cu cască și echipament de protecție.

Potrivit IGP, pasagera a declarat că a consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, iar după aceea au pornit la drum.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: