VIDEO Boris Johnson, o nouă vizită în Ucraina: „Rămânem alături cât va fi nevoie”
Full Article 50 second read

VIDEO Boris Johnson, o nouă vizită în Ucraina: „Rămânem alături cât va fi nevoie”

Fostul premier britanic Boris Johnson se află din nou în Ucraina. Johnson a vizitat localitățile Bucea și Borodeanka.

Despre vizita lui Johnson în Ucraina a anunțat președintele ucrainean Vladimir Zelenski, care a publicat și imagini.

„Îl salut la Kiev pe un prieten adevărat al Ucrainei Boris Johnson. Boris, mulțumesc pentru sprijin”, a scris Zelenski pe Telegram.

Fostul premier britanic a dat asigurări că Marea Britanie va „rămâne alături de Ucraina atât timp cât va fi nevoie”, comunică Reuters.

Johnson a fost anterior, în Ucraina, în calitate de premier britanic. El a fost pentru prima dată la Kiev, de la începutul războiului în Ucraina, pe 9 aprilie 2022. Vizita lui Johnson nu fusese anunțată în prealabil. Cea de-a două vizită a fost în iunie 2022.

În iulie 2022, Boris Johnson și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru britanic și lider al Partidului Conservator.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: