VIDEO Ca la Orhei – nicăieri. Marina Tauber și Alexei Lungu au tăiat funda roșie de la… asfalt nou turnat
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ca la Orhei – nicăieri. Marina Tauber și Alexei Lungu au tăiat funda roșie de la… asfalt nou turnat

Cu panglică roșie și baloane. Așa au fost inaugurate trei străzi recent asfaltate din orașul Orhei. La inaugurare proiectului de infrastructură au participat deputata Marina Tauber, primarul interimar Alexei Lungu și viceprimarul Cristina Cojocarul.

Potrivit „Șansă”, partidul condus de Alexei Lung și apropiat fugarului Ilan Șor, au fost asfaltate străzile Păcii, Haiducul Bujor și Kogălniceanu din sectorul nordic al orașului Orhei. În total, lucrările au costat circa 1 366 000 de lei.

Străzile proaspăt renovate au fost inaugurate pe 18 septembrie cu mare fast. Formațiunea „Șansă” a publicat un videoclip de la eveniment. În imaginile video se observă că una dintre străzile asfaltate, unde a avut loc inaugurarea, a fost decorată cu baloane și o panglică roșie.

La eveniment au participat deputata Marina Tauber, membră a ex-Partidului „ȘOR”, primarul interimar al Orheiului Alexei Lungu, dar și viceprimarul orașului Cristina Cojocari.

Tauber și Lungu au ținut și discursuri în fața mulțimii prezente. Mesajele celor doi au fost difuzate la boxe.

Acum noi trebuie să venim în fiecare curte, la fiecare stradă, să vă salutăm, să vă vedem problemele dvs. și, așa cum am promis, să facem viața dvs. să fie minunată, să fie așa cum dvs. o meritați”, a spus Tauber.

Voi meritați, fiecare dintre voi, un asemenea drum fiindcă ați muncit o viață, aveți copii, aveți nepoți care trebuie să se bucure de o infrastructură, trebuie să se bucure de o calitate a vieții, cum merită fiecare dintre voi”, a menționat Alexei Lungu.

Ulterior, panglica roșie a fost tăiată, în semn de inaugurare a străzilor.

La rândul lor, locuitorii Orheiului au lăudat proiectul de infrastructură, dar și pe Ilan Șor.

Așa drumuri n-am văzut niciodată. Dumnezeu ni l-a dat pe domnul Șor. Cine le-a făcut, Dumnezeu să le dea sănătate”, a spus o localnică.

Când eram au copilă erau drumurile de țară. Acum, când m-am întors acasă după mulți ani, e prima dată când văd astfalt pe strada mea natală. Eu mă bucur foarte mult”, a menționat altă femeie.

Nu este pentru prima oară când politicienii recurg la gesturi penibile. În 2020, deputatul socialist Vasile Mizdrennco au inaugurat cu fast și fundă roșie o toaletă nouă Gimnaziul Hiliuți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: