VIDEO Cea mai mare fabrică de oțel din Rusia – în flăcări. A fost atacată cu drone
Full Article 1 minutes read

VIDEO Cea mai mare fabrică de oțel din Rusia – în flăcări. A fost atacată cu drone

Cea mai mare fabrică de oțel din Rusia – uzina metalurgică Novolipețk – a fost atacată cu drone, în noaptea de 24 februarie. În urma atacului, a uzina a fost cuprinsă de flăcări. Deocamdată nu se cunoaște ce suprafață a fost afectată de foc. Potrivit guvernatorului regiunii Lipețk, Igor Artamonov, incendiul a fost deja stins. Autoritățile locale nu raportează nicio victimă, scrie publicația „Meduza”.  

„Incendiul a fost stins și nimeni nu a fost rănit. Nu există nicio amenințare cu eliberarea de substanțe periculoase”, a adăugat guvernatorul regiunii ruse Lipețk.

Potrivit Meduza, care face trimitere la știrile locale, locuitorii din Lipețk au auzit trei explozii înainte de a începe incendiul. Caution News scrie că o persoană a fost rănită, însă informația nu a fost confirmată, deocamdată, oficial.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că în noaptea de 24 februarie, sistemele rusești de apărare aeriană au interceptat două drone ucrainene deasupra teritoriului regiunii Lipețk. În seara zilei de 23 februarie, potrivit ministerului, apărarea aeriană rusă a doborât drone deasupra regiunilor Belgorod, Breansk, Kursk și Tula.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: