VIDEO Două rafinării de petrol din Krasnodar, atacate cu drone. Incendiu pe o suprafață de 100 m2
Full Article 2 minutes read

VIDEO Două rafinării de petrol din Krasnodar, atacate cu drone. Incendiu pe o suprafață de 100 m2

Rafinăria de petrol Afipskyi din regiunea Krasnodar a Rusiei a fost atacată cu drone în dimineața zilei de 31 mai. În rezultat, una dintre unitățile întreprinderii a luat foc, iar în prezent pompierii încearcă să stingă arderea. Totodată, unele canale de Telegram scriu că ar fi fost atacată și rafinăria de petrol Ilpskyi, care la fel, se află pe teritoriul Krosnodarului.

Potrivit informațiilor, atacul asupra rafinăriei Afipskyi a avut loc în jurul orei 03:00. În consecință, o unitate a întreprinderii a luat foc. Suprafața incendiului este de aproximativ 100 de metri pătrați. Serviciile de urgență se află la fața locului. Potrivit rapoartelor preliminare, nimeni nu a fost rănit.

Totodată, canalele de Telegram Baza și Shot scriu că, pe lângă Afipskyi, a fost atacată rafinăria Ilpskyi. Cu toate acestea, guvernatorul regiunii Krasnodar, Veniamin Kondratiev, a confirmat doar atacul asupra rafinăriei Afipskyi.

Potrivit informațiilor, în rezultatul prăbușirii dronei pe teritoriul uzinei Ilpskyi niciu un incendiu nu a izbucnit și nimeni nu ar fi avut de suferit. Canalele de Telegram oferă date contradictorii în ceea ce privește detonarea dronelor. Baza scrie că aceasta s-ar fi detonat, în timp ce Shot raportează că nu.

De menționat că întreprinderea Ilpskyi a fost atacată cu drone și pe 4, 5 și 28 mai.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: