VIDEO Ei vara nu dorm… și nu-i lasă nici pe vecini. Imagini virale de pe terasa unui bloc de la Botanica
Full Article 2 minutes read

VIDEO Ei vara nu dorm… și nu-i lasă nici pe vecini. Imagini virale de pe terasa unui bloc de la Botanica

Mai mulți locuitori ai cartierului din str. Trandafirilor nr. 16, din Chișinău, se plâng pe petrecerile zgomotoase ale vecinilor. Pe rețelele de socializare au apărut videoclipuri în care un grup de persoane cântă și dansează pe teresa unui bloc de apartamente în toiul nopții, dar și dis-de-dimineață. Contactată de NM, șefa Serviciului de presă a Poliției capitalei Natalia Stati a precizat că proprietarul apartamentului a fost identificat și i s-a întocmit un proces verbal.

În una din înregistrările video de pe terasa blocului de apartament răsună muzică zgomotos, iar în cadru apare un telefon care arată data de 13 august, ora 01:24. În alt videoclip, petrecăreții sunt surprinși dimineața devreme, în timp ce dansează pe ritmul muzicii care, la fel, răsună puternic.

Potrivit autorului imaginilor, petrecerile au loc în fiecare weekend pe toată durata verii, până la ora 07:00 – 08:00. Acesta a menționat că a fost solicitată și intervenția Poliției, însă proprietarul apartamentului unde au loc petrecerile a refuzat să discute cu oamenii legii.

NM a solicitat un comentariu de la reprezentanta Poliției Chișinău, Natalia Stati, în legătură cu imaginile video.

A fost înregistrat așa caz. Proprietarul apartamentului a fost identificat, ulterior a fost citat la sectorul de poliție, unde a depus o explicație. Acestuia i-a fost întocmit un proces verbal pentru tulburarea liniștii”, a declarat aceasta.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: