VIDEO Franța: Candidatei Marine Le Pen i-a fost adresată „o întrebare din partea președintelui Rusiei”. O activistă, scoasă din sală
Full Article 2 minutes read

VIDEO Franța: Candidatei Marine Le Pen i-a fost adresată „o întrebare din partea președintelui Rusiei”. O activistă, scoasă din sală

Paza a scos din sală o activistă care, în timpul conferinței de presă a candidatului la funcția de președinte al Franței – liderul Adunării Naționale Marine Le Pen, a ridicat un afiș cu președintele Putin și candidatul francez, relatează pe 13 aprilie Euronews. Acțiunea s-a întâmplat în timp ce un jurnalist a adresat „o întrebare din partea președintelui Rusiei”. 

În cadrul conferinței de presă a candidatului francez la funcția de președinte, un bărbat care s-a prezentat drept corespondent la Russia Today a adresat „o întrebare din partea președintelui Rusiei”: „El este mirat, de ce nu-i mai răspundeți? Lui îi este dor. El are nevoie de un aliniat ca dumneavoastră. El este foarte supărat”.

În acel moment, o fată din aceeași sală a ridicat un afiș în formă de inimă cu o fotografie a candidatului francez la funcția de președinte Marine Le Pen și Vladimir Putin. Paza a scos-o din sală. Restul protestatarilor au părăsit ei înșiși sala de conferință.

La întâlnirea cu jurnaliștii, Len Pen a promis, în caz de victorie în turul doi, să continue livrările de arme defensive către Ucraina și să o sprijine în chestiuni de informații.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de euronews_russian (@euronews_russian)

Preşedintele în funcţie, centristul Emmanuel Macron, s-a plasat pe primul loc în turul întâi al alegerilor prezidenţiale de duminică, 10 aprilie, obţinând 27,85% din voturi şi devansând-o pe Marine Le Pen (23,15%), candidata de extremă-dreaptă cu care se va întâlni în turul al doilea.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: