(VIDEO) „În cadrul festivalului istoric, vei putea deveni actor”. Discuție despre „Dacia Liberă”
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) „În cadrul festivalului istoric, vei putea deveni actor”. Discuție despre „Dacia Liberă”

Îți dorești să petreci vara cât mai interesant? Ce ar fi să te transpui într-o altă epocă, fără a părăsi Moldova? În noua ediție a podcastului „Dublă fără cofeină” vom discuta cu Elena Sili, șefa Centrului de Valorificare a Patrimoniului Cultural VERITAS, specializat în organizarea festivalurilor istorice medievale. Vom vorbi despre geto-daci și despre recrearea tiparelor de viață din acea perioadă. Din discuție vei afla de ce astfel de evenimente atrag un număr mare de spectatori și de ce trebuie să mergi și tu la Festivalul Dacia Liberă, care se va desfășura în acest weekend.

În cadrul podcastului „Dublă fără cofeină” abordăm subiecte despre protejarea sănătății fizice și mentale: sugerăm trucuri interesante, vorbim despre experiența personală și oferim sfaturile experților.

Podcastul poate fi vizionat în fiecare miercuri pe site-ul NewsMaker, pe YouTube și poate fi ascultat pe diferite rețele.

Notă: Acest episod al podcastului este un material de parteneriat.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: