(VIDEO) Incendiu la Piața Centrală din Chișinău: Trei echipaje de pompieri au intervenit
Full Article 50 second read

(VIDEO) Incendiu la Piața Centrală din Chișinău: Trei echipaje de pompieri au intervenit

Un incendiu puternic a izbucnit în astăzi, 1 decembrie, în Piața Centrală din Chișinău. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a precizat că o gheretă cu haine a fost afectată de flăcări, după ce un contor electric a luat foc.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:45. Pentru lichidarea incendiului, la fața locului au fost trimise trei echipaje de pompieri.

Ajunși, salvatorii au stabilit că a ars un contor electric în interiorul gheretei. Arderea a fost stinsă cu ajutorul unui stingător, până la sosirea pompierilor, fără de a obține răspândire.

Intervenția angajaților IGSU nu a fost necesară. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Informația a fost confirmată de către ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, pentru NM.

(VIDEO) Incendiu la Piața Centrală din Chișinău: Trei echipaje de pompieri au intervenit (VIDEO) Incendiu la Piața Centrală din Chișinău: Trei echipaje de pompieri au intervenit


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: