VIDEO Marcela Paladi face primii pași de dans cu noile proteze, pe muzica lui Doga: „Melodia maestrului m-a motivat”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Marcela Paladi face primii pași de dans cu noile proteze, pe muzica lui Doga: „Melodia maestrului m-a motivat”

Marcela Paladi, tânăra care a rămas fără ambele picioare în urma accidentului de pe Viaduct, dansează, din nou. Tânăra a publicat, pe 7 iulie, un video pe rețelele sale de socializare, în care face primii pași de dans cu noile proteze, pe muzica maestrului Eugen Doga.

„Nu voi comenta nimic… doar voi împărtăși cu voi fericirea mea de a face primii pași de vals. De vină este melodia Maestrului Eugen Doga. „Dulcea și tandra mea fiară” mi-a dat un imbold și o motivație să dansez”, a scris Marcela Paladi.

Amintim că accidentul de pe viaduct s-a produs în noaptea de 5 spre 6 februarie curent. Marcela Paladi era pasager într-o mașină implicată într-un alt accident rutier. Tânăra intenționa să pună triunghiul reflectorizant, când a fost lovită în plin de o mașină. În acea noapte, medicii i-au amputat picioarele. Marcela Paladi a fost internată trei săptămâni la Institutul de Medicină Urgentă.

La sfârșitul lui aprilie, Marcela a anunțat că se află, împreună cu sora sa, în drum spre Germania, acolo unde urmează să beneficieze de proteze de ultimă generație. Pe 2 iunie, tânăra a publicat un video, în care demonstra cum încearcă să învețe să meargă din nou cu noile proteze.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: