VIDEO O fetiță de 13 ani din Moldova a câștigat marele premiu la celebrul concurs Sanremo Junior din Italia
Full Article 30 second read

VIDEO O fetiță de 13 ani din Moldova a câștigat marele premiu la celebrul concurs Sanremo Junior din Italia

Mădălina Lungu, o tânără interpretă din Republica Moldova, a câștigat Marele Premiu la prestigiosul concurs muzical Sanremo Junior din Italia. Este pentru prima dată când un artist din țara noastră a luat Grand Prix-ul în cadrul acestui concurs. 

Mădălina Lungu, în vârstă de 13 ani, a fost selectată de juriu drept învingătoarea Sanremo Juniors din cei 20 de concurenți care au ajuns în finală.

În marea finală, acompaniată de o orchestră, Madălina Lungu a interpretat piesa „După noapte vine zi”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: