VIDEO O mașină, în care se aflau câteva butelii cu gaz, a luat foc în capitală
Full Article 1 minutes read

VIDEO O mașină, în care se aflau câteva butelii cu gaz, a luat foc în capitală

Un automobil, care era reutilat cu gaz și în care se aflau câteva butelii cu gaz lichefiat, a luat foc pe strada Calea Orheiului din Chișinău în după-amiaza de 23 septembrie. Oamenii legii, împreună cu salvatorii, au reușit să stingă flăcările deja. 

Potrivit Inspectoratul General al Poliției (IGP), polițiștii de patrulare au intervenit de urgență pe strada Calea Orheiului din capitală, unde un automobil de marca „Mazda” a luat foc „din mers”.

Acesta prezenta un pericol imens în trafic, deoarece era reutilat cu gaz, iar în portbagaj se mai aflau câteva butelii cu gaz lichefiat”, a comunicat IGP.

Polițiștii au intervenit cu stingătoarele din automobilele de serviciu și au chemat colegii de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Transportul a fost redirecționat astfel încât să fie evitat pericolul pentru participanții la trafic.

Pompierii au reușit localizarea incendiului, iar polițiștii au redeschis circulația în ambele direcții.

VIDEO O mașină, în care se aflau câteva butelii cu gaz, a luat foc în capitală

Telegram/Poliția RM


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: