(VIDEO) O moldoveancă, actriță în filmele indiene. În primul rol a jucat o ucraineancă care se certa cu o rusoaică
Full Article 3 minutes read

(VIDEO) O moldoveancă, actriță în filmele indiene. În primul rol a jucat o ucraineancă care se certa cu o rusoaică

Este din Chișinău și activează de aproximativ 3 ani în industria filmelor indiene. Este vorba de Nadejda Verlan, în vârstă de 26 de ani. Tânăra a absolvit facultatea de contabilitate în Moldova, a lucrat în calitate de contabil-casier la o firmă din Chișinău, după care a decis să se reprofileze și să plece în India.

„De vreo 3 ani activez deja în industria filmelor indiene și anume în Bollywood. Am absolvit facultatea de contabilitate, după care am lucrat în calitate de contabil-casier la o firmă din Chișinău. Pe alocuri era foarte plictisitor și am decis că aș dori să călătoresc. Una din țările mele preferate din copilărie era India. Țara contrastelor, într-adevăr așa și este. Poți să vezi foarte mult lux, dar și sărăcie”, a spus tânăra, într-un un monolog la Dorin Galben

Nadejda Verlan a declarat că avea 15 ani când a început să privească filmele indiene. „Am avut acasă peste 100 de CD-uri cu filme, anume indiene”, a menționat ea.

A ajuns în India în perioada pandemiei.

„Nimic nu lucra, totul era închis. Nu mai zbura nimic, de două ori mi s-a anulat zborul. (…) Eu am avut o opțiune să lucrez pe un contract de muncă, se făcea pe timp de un an de zile. Eu fiind dansatoare, m-au ales să lucrez pe contract de muncă pe dansuri”, a comunicat ea.

Ulterior, tinerei i s-a propus să se filmeze în filmele indiene.

„Mi s-a propus să lucrez în câteva filme, ca dansatoare pentru background. Am mers la un casting, la al doilea. După care mi s-a spus data, ora și ziua când să vin la filmări. (…) Eu fiind străină și de culoare albă, mai deschisă ca ei, am avut privilegii și am ajuns mult mai ușor în acea industrie decât oamenii care sunt acolo. Ei caută ceva exotic. (…) Pentru India cred că Bollywoodul este una dintre cele mai bine plătite industrii”, a precizat ea.

Tânăra a adăugat că inițial a lucrat pentru background. „Background este ceea ce e în spatele actorilor. În spate uneori poate să se vadă o bucată de picior, o bucată de mână, o bucată ochi. Plus este și diferența de bani”, a declarat Nadejda.

Ea a mai precizat că „pentru indieni ca să ajungă să aibă un rol într-un film este foarte greu, ei trebuie să treacă mii de castinguri”: „Și asta este pentru că sunt foarte mulți, este o industrie foarte mare”.

A trecut de la background la un rol în film după ce i s-a oferit „o încercare”. „Trebuia să filmez o bucățică de rol, mimici. (…) Și iată că am avut ocazia să particip la un serial, în care am fost în rol de ucraineancă. Era o ucraineancă și o rusoaică, între ele se certau”, a comunicat ea.

Nadejda Verlan a menționat că nu a auzit până în prezent ca în filmele indiene să se filmele cineva din Republica Moldova.

„Eu în următorii 5 ani mă văd în industria aceasta. Aș vrea să mă dezvolt aici. Eu ca actriță în filmele indiene îmi doresc să am un rol principal”, a conchis tânăra.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: