(VIDEO) „O nouă planetă” a fost observată pe cerul din SUA. Cum explică Pentagonul
Full Article 30 second read

(VIDEO) „O nouă planetă” a fost observată pe cerul din SUA. Cum explică Pentagonul

Pentagonul urmărește de câteva zile un balon de recunoaștere care, potrivit oficialilor Departamentului de Apărare al SUA, aparține Chinei, scrie Radio Svaboda.

Acum obiectul survolează „un număr de site-uri clasificate”, dar militarii consideră că nu prezintă un potențial pericol, întrucât se află la o altitudine mai mare decât zborul aeronavelor comerciale.

Președintele american Joe Biden a fost deja informat despre descoperire, se recomandă să nu doborâți balonul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: