VIDEO O șoferiță din Ucraina, reținută: A ascuns droguri de circa 7 milioane lei în motoare electrice pentru pomparea apei
Full Article 1 minutes read

VIDEO O șoferiță din Ucraina, reținută: A ascuns droguri de circa 7 milioane lei în motoare electrice pentru pomparea apei

O șoferiță din Ucraina a fost reținută după ce a încercat să intre în țară cu 11 kg de droguri, valoarea cărora se estimează la circa 6,6 milioane lei. Potrivit oamenilor legii, drogurile erau transportate camuflat, în motoare pentru pomparea apei.

PCCOCS anunță că drogurile de tip alfa-PVP (cristale albe sau roz, denumite „sare”, care pot provoca paranoia sau halucinații ce pot duce și la automutilarea consumatorului) au fost, astfel, camuflate în patru motoare electrice, ambalate în 21 pachete. Cantitatea totală a drogurilor este de 11 kg și au fost introduse în țară în ziua de duminică.

Femeia are vârsta de 41 de ani. După ce a traversat frontiera, în baza măsurilor de investigație, microbuzul a fost oprit de ofițerii INI. Astfel, drogurile au fost indisponibilizate, ca probă la dosarul penal, iar microbuzul a fost ridicat în calitate de mijloc folosit la comiterea acestei fapte de contrabandă, pentru eventuala confiscare în folosul statului.

Ulterior demersului procurorilor PCCOCS, Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus plasarea acesteia în arest preventiv pentru 20 de zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: