VIDEO O Toyota și un camion s-au tamponat pe traseul Chișinău-Anenii Noi: două persoane au suferit traumatisme
Full Article 2 minutes read

VIDEO O Toyota și un camion s-au tamponat pe traseul Chișinău-Anenii Noi: două persoane au suferit traumatisme

O mașină și un camion s-au ciocnit pe traseul R2 Chișinău-Anenii Noi, pe 12 august. În urma coliziunii, două persoane au fost rănite. Informațiile au fost confirmate pentru NewsMaker de șefa Serviciului de presă a Poliției capitalei Natalia Stati. Victimele sunt un cititor NM și o tânără, care au suferit diferite traumatisme.

Apelul la Serviciul 112 a survenit la ora 16:30. Oamenii legii au fost informați că pe traseul R2 Chișinău-Anenii Noi s-au tamponat două unități de transport.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că în accidentul rutier au fost implicate o mașină de model Toyota, condusă de un tânăr de 23 de ani, și un camion ZIL, la volanul căreia se afla un bărbat în vârstă de 64 de ani.

Potrivit reprezentantei Poliției, în urma accidentului, doi pasageri din automobilul Toyota au suferit traumatisme. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Una dintre victime este un cititor NM, care a declarat că a suferit o comoție, iar, din cauza rănii, una dintre sprâncene i-a fost cusută. Potrivit cititorului NM, cea de-a doua victimă este o tânără. Acesteia i-a fost rupt un os facial.

Pe caz a fost inițiată o anchetă, oamenii legii urmând să stabilească circumstanțele producerii aacidentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: