VIDEO Ucraina, atacată cu drone: o parte din locuitorii din Dnipro au rămas fără lumină și alimentare cu apă
Full Article 40 second read

VIDEO Ucraina, atacată cu drone: o parte din locuitorii din Dnipro au rămas fără lumină și alimentare cu apă

Armata rusă a atacat cu 23 de drone Shahed-136/131 teritoriul Ucrainei, în noaptea de 12 spre 13 februarie. Atacul a lăsat unele raioane din orașul Dnipro fără electricitate și alimentare cu apă, relatează Meduza.

Potrivit armatei ucrainene, apărarea antiaeriană a doborât 16 din cele 23 de drone lansate în regiunile Dnipropetrovsk, Zaporojie și Herson.

Atacul a lăsat unele zone din Dnipro fără electricitate și alimentare cu apă. Întreprinderea „Dneprovodokanal” a anunțat că, din cauza întreruperilor de energie electrică din oraș, s-a oprit stația de pompare, iar pe unele adrese s-a oprit furnizarea apei.

Potrivit rapoartelor preliminare, oamenii nu au fost răniți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: