VIDEO Un bărbat din Strășeni ar fi incendiat 20 de cruci și peste 70 de coroane, la cimitirul „Sf. Lazăr” din Chișinău
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un bărbat din Strășeni ar fi incendiat 20 de cruci și peste 70 de coroane, la cimitirul „Sf. Lazăr” din Chișinău

Polițiștii au reținut o persoană suspectă de profanarea mormintelor din cimitirul „Sf. Lazăr” din capitală. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, originar din raionul Strășeni. Individul mai este suspectat de furtul unei biciclete.

Polițiștii spun că în urma mai multor acțiuni de constatare s-a stabilit că tot această persoană a săvârșit la data de 6 mai curent, profanarea mormintelor din cimitirul „Sf. Lazăr” din Chișinău.

Bărbatul riscă amendă de la 27 000 de lei la 67 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 1 la 4 ani.

Amintim că pe 6 mai curent, Poliția anunța că în cimitirul „Sfântul Lazăr” din capitală au fost profanate mai multe morminte. Potrivit oamenilor legii, au fost incendiate 20 de cruci și peste 70 de coroane de flori. La acel moment, Poliția declara că acțiunile par a fi specifice unor ritualuri. Suspectul, după reținere, a confirmat declarațiile oamenilor legii.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: