VIDEO Un cuplu, bătut cu bestialitate în plină stradă, la Ciocana: „Ajutați-ne!”
Full Article 40 second read

VIDEO Un cuplu, bătut cu bestialitate în plină stradă, la Ciocana: „Ajutați-ne!”

Scene șocante în sectorul Ciocana al capitalei. Un cuplu este bătut cu bestialitate, în plină stradă, de un grup de tineri. Preliminar, victimele ar fi cetățeni străini. Contactată de NM pentru informații, purtătoarea de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că oamenii legii s-au autosesizat în urma imaginilor video apărute în mediul online.

„IP Ciocana s-a autosesizat în urma imaginilor video apărute. Urmează să stabilim toate persoanele implicate în conflict, pentru a stabili circumstanțele și a atrage la răspundere conform legislației pe cei vinovați”, a declarat Natalia Stati pentru NM.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: