(VIDEO) Un duo format din mamă și fiică, de la Chișinău, a primit patru de DA la concursul „Românii au Talent”
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Un duo format din mamă și fiică, de la Chișinău, a primit patru de DA la concursul „Românii au Talent”

Nadeja Crajevschi și Irina Sciogoleva, originare din municipiul Chișinău, au evoluat recent pe scena de la „Românii au Talent”. Duo-ul mamă-fiică a reușit să obțină patru de DA din partea juriului, după ce au interpretat o piesă în stil pop opera, scrie Diez.

Irina Sciogoleva performează la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău și împreună cu fiica sa, Nadejda, au reușit să se califice în etapa următoare a concursului.

„Pe mine mă emoționează momentele de genul acesta, pentru că eu visez la un așa moment cu fetița mea, Eva. Foarte frumos. Mi-a plăcut acest duel al vocilor. Am fi spus că sunteți surori”, a precizat Andra.

„Este foarte plăcută apariția, mai ales în condițiile în care fiecare îți face treaba bine sau aș zice eu, din ce în ce mai bine. […] Se simțea că era o familie, inclusiv de voci”, a comentat Andi Moisescu.

Prestația acestora poate fi urmărită în videoclipul de mai jos.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: