VIDEO Un membru al organizației criminale „Makena” a fost reținut la Criuleni. Unde se ascundea
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un membru al organizației criminale „Makena” a fost reținut la Criuleni. Unde se ascundea

Unul dintre membrii activi ai organizației criminale „Makena” a fost reținut. Acesta era autoritate criminală în raionul Criuleni și orașul Vadul lui Vodă și a fost anunțat în căutare de către organele de poliție, anunță oamenii legii într-un comunicat de presă publicat pe 14 mai.

Bărbatul are 53 de ani și este originar din raionul Criuleni. El fusese condamnat la 7 ani de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semi-închis, pentru comiterea infracțiunii de vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Reținerea a avut loc la 13 mai curent și a fost posibilă datorită măsurilor speciale de investigație a angajaților Direcției investigare criminalitate organizată a Inspectoratului național de investigații al IGP, în comun cu angajații Inspectoratului de poliție Criuleni.

Individul se ascundea de organele de drept în orașul Criuleni, fiind tăinuit la domiciliul unei persoane care se află peste hotare, periodic fiind aprovizionat cu produse alimentare și obiecte de primă necesitate.

În prezent sunt întreprinse măsurile de rigoare privind activitatea infracțională a bărbatului, desfășurate anterior, precum și circumstanțele ce au favorizat eschivarea de la executarea pedepsei penale privative de libertate a ultimului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: