Violeta Ivanov, aflată în arest preventiv, și-a pierdut mama. Partidul ȘOR: „Din păcate, nedreptatea ucide”
Full Article 2 minutes read

Violeta Ivanov, aflată în arest preventiv, și-a pierdut mama. Partidul ȘOR: „Din păcate, nedreptatea ucide”

Mama ex-deputatei Violeta Ivanov a decedat subit. Informația a fost confirmată de reprezentanții Partidului „ȘOR” pe 7 februarie.

Echipa Partidului „ȘOR” a transmis condoleanțe în legătură cu decesul subit al mamei Violetei Ivanov.

Regretăm nespus cele întâmplate, mai ales în contextul în care Violeta Ivanov trece printr-o perioadă extrem de complicată, iar această veste tristă i-a provocat și mai multă durere. Suntem alături de ea și de întreaga sa familie, în aceste momente dificile, și le dorim putere să treacă peste această grea pierdere. Din păcate, nedreptatea ucide și suntem siguri că cei care se fac vinovați pentru injustiția la care este supusă în această perioadă Violeta Ivanov vor răspunde foarte curând”, au menționat reprezentanții formațiunii într-o declarație publică.

Amintim că Violeta Ivanov a fost plasată în arest preventiv pentru 20 de zile. Decizia a fost luată vineri, 4 februarie, de către magistrații Judecătoriei, sediul Ciocana. Aceasta, alături de alți 13 ex-deputați, este vizată în cadrul unor cauze penale pornite pe faptul îmbogățirii ilicite.

Pe 2 februarie, au fost reținuți pentru îmbogățire ilicită mai mulți ex-deputați: Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi și Sergiu Sârbu.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: