VIDEO Un adolescent din Donețk își crește cei patru frați rămași orfani. Un obuz le-a ucis mama
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un adolescent din Donețk își crește cei patru frați rămași orfani. Un obuz le-a ucis mama

Veaceslav are 18 ani și locuia în satul Verhnetorețk din Donețk. Mama i-a fost ucisă de un obuz, iar acum băiatul intenționează să își crească și educe doi frați și două surori mai mici, potrivit unui reportaj publicat de jurnaliștii ucraineni.

Înainte de război, Marina își creștea cei cinci copii în regiunea Donețk. În ultima sa zi de viață, se întorcea acasă împreună cu fiul cel mai mare, Veaceslav. În apropiere de ei a explodat un proiectil.

„A căzut primul obuz, la 10 pași de noi. Am văzut cum a căzut. Mama s-a culcat, eu m-am așezat. Era lângă mine. Foarte aproape. Am deschis ochii, iar mama stătea pe o parte. Ultimele sale cuvinte au fost: „Sunt bine””, a povestit adolescentul.

„Am intrat în casă, iar copiii au înțeles singuri totul. Pur și simplu au înțeles. Numai Nicole m-a întrebat: putea fi salvată? Eu am făcut tot ce puteam”, a mai spus Veaceslav.

Femeia a fost înmormântată chiar în groapa produsă de explozie. Acum, băiatul și cei 4 frați mai mici, se află în regiunea Lvov a Ucrainei. El a devenit tutore.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: