Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia noului an
Full Article 1 minutes read

Vladimir Putin a felicitat-o pe Maia Sandu cu ocazia noului an

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a felicitat mai mulți lideri ai lumii cu ocazia Crăciunului și Anului Nou. Printre cei care au primit un mesaj este și președintele Republicii Moldova, Maia Sandu. 

În mesajul de felicitare pentru președintele moldovean, Putin a menționat că „dezvoltarea constructivă a relațiilor ruso-moldovenești, cooperarea reciproc avantajoasă în diverse domenii, ar veni în întâmpinarea intereselor popoarelor Rusiei și Moldovei”.

Putin a venit cu felicitări de Crăciun și Anul Nou către mai mulți lideri și conducători de organizații: Lukașenko, Biden, Erdogan, Xi Jinping, Scholz și Steinmeier, Macron, Johnson și Elisabeta a II-a, Sandu, Aliyev, Sarkisyan și Pashinyan. De asemenea, i-a transmis felicitări lui Merkel, Schroeder, Berlusconi, Netanyahu, Sarkozy, Bush, Abe, Kocharyan și Sargsyan.

Liderii Ucrainei și Georgiei nu sunt pe lista Kremlinului.

De menționat că Maia Sandu nu a mers la întâlnirea informală a şefilor de stat CSI la Sankt Petersburg, programată pentru 28 decembrie. Șefului statului a spus că nu a primit o invitaţie oficială şi că nu este familiarizată cu ordinea de zi a întâlnirii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: