Vladimir Zelenski se află în Italia. Va avea întrevederi cu conducerea țării și cu Papa Francisc
Full Article 40 second read

Vladimir Zelenski se află în Italia. Va avea întrevederi cu conducerea țării și cu Papa Francisc

Președintele ucrainean Vladimir Zelenski se află în capitala italiană Roma, acolo unde pe 13 mai efectuează o vizită oficială. Liderul de la Kiev urmează să aibă întrevederi cu președintele Italiei Sergio Matarela, prem-ministra Georgia Melloni, dar și cu Papa Francisc. 

Anunțul despre vizita lui Vladimir Zelenski a fost făcut de ministrul italian de Extene, Antonio Tajani.

„Italia îi urează bun venit președintelui ucrainean Volodymyr Zelenski. Ne reafirmăm angajamentul de a apăra libertatea și democrația împreună cu poporul ucrainean”, a scris șeful diplomației italiene pe contul său de Twitter.

De menționat că deplasarea liderului ucrainean în Italia nu a fost anunțată în prealabil.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: