100% digital! Comandă un card de plată prin aplicaţia mobilă MAIBank, cu livrare gratuită până la ușă
Full Article 3 minutes read

100% digital! Comandă un card de plată prin aplicaţia mobilă MAIBank, cu livrare gratuită până la ușă

Pentru că știm că timpul tău e prețios, Moldova Agroindbank vine cu o inovație bancară, completând lista soluțiilor pe care le poți accesa de la distanță – comanda cardului şi livrarea lui la orice adresă prin aplicaţia mobilă MAIBank.

Astfel, Moldova Agroindbank îți oferă un alt mod de a face banking: simplu, inteligent și 100% digital, confirmându-și încă o dată statutul de cea mai digitalizată bancă din țară.

Acum nu mai e necesar să vii de două ori la bancă pentru un card, deoarece îl poți deschide și comanda acasă în două clickuri prin App MAIBank.

Click 1. Deschide un card nou

Prin MAIBank ai oportunitatea de a deschide un card nou, selectându-l din oferta generoasă a sistemelor internaţionale de plăţi Visa, Mastercard si American Express. Alegi cardul dorit, după care completezi și semnezi cererea electronică de emitere a acestuia.

Click 2. Comandă livrarea la adresa dorită

După completarea datelor pentru emiterea cardului, vei bifa opțiunea ”Livrare card” și vei indica adresa unde vrei să-l primești.

Livrarea se efectuează în decurs de 7 zile lucrătoare de către Nova Poshta Moldova în orice localitate din ţară. Curierul îți va aduce cardul la data și ora stabilită de comun acord.

Pentru siguranța banilor tăi din cont, cardul este transmis inactiv și fără PIN-codul setat. Ai 2 metode de a primi codul de activare: prin App MAIBank sau expediind un SMS cu ultimele 4 cifre ale cardului la numărul scurt 6242. După ce primești codul de activare, mergi la orice bancomat MAIB și setezi PIN-codul pe care doar tu îl vei cunoaște.

Noul serviciu vine la pachet cu o ofertă bună – până pe 11 martie a.c. cardul deschis prin aplicaţia mobilă va fi livrat absolut gratuit până la ușa ta.

Alte detalii importante:

 • Campania promoțională 100% digital! Comandă un card de plată prin aplicaţia mobilă MAIBank, cu livrare gratuită până la ușă se desfășoară în perioada 10 februarie – 11 martie a.c.
 • La promoție participă clienții MAIB care au instalat în telefonul mobil aplicația MAIBank.
 • Prin serviciul de curierat poți primi următoarele tipuri de carduri: GAMA Universal; GAMA Start; GAMA Premium; Mastercard Platinum; Mastercard Gold Debit; Visa Platinum PayWave, Visa Gold Debit; Amex Green Debit MDL; Amex Gold Debit MDL; Amex Green Debit USD; Amex Gold Debit USD; Amex Green Debit EUR; Amex Gold Debit EUR.
 • Serviciul de livrare a cardului este disponibil pe întreg teritoriul Moldovei, cu excepția localităților din stânga Nistrului și municipiul Bender.
 • După finalizarea campaniei promoționale, costul standard al serviciului va fi de 40 de lei. Banii vor fi reținuți automat din contul de card.
 • Cardul este livrat inactiv și fără PIN-cod pe care îl vei seta de sine stătător la orice bancomat MAIB.

Nu ai încă un card bancar de la MAIB? Te aşteptăm pentru o primă vizită la bancă să depui cererea de emitere a primului tău card Moldova Agroindbank. Şi ca să nu faci două drumuri la bancă, poţi comanda livrarea cardurilor la sucursală. Când primeşti cardul, instalează în telefon aplicaţia mobilă MAIBank, care îți va deschide drumul către bankingul mobil.

Aplicația MAIBank poate fi descărcată gratuit din magazinele de aplicații:

▪️ GooglePlay: https://bit.ly/3ndYPg2

▪️ AppStore: http://apple.co/3iLeuSA

▪️ Huawei AppGallery: https://bit.ly/2UzbUUp

Cu App MAIBank ai o bancă întreagă în telefonul tău mobil.

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: