60 de zile? Află detaliile celei mai așteptate OFERTE de la Microinvest

REPARAȚIA – atât de mult așteptată, dar plină de provocări, calcule, bugete… Lista poate continua la nesfârșit, până dai de oferta care le pune pe toate pe pauză, ca să reușești tot ce ți-ai propus. Microinvest anunță siesta plății creditului pentru 60 de zile, ca să te dedici total reparației. 60 de zile? Da, da, ai auzit bine – iei creditul azi și începi să plătești peste 60 de zile. Hai să-ți dăm toate detaliile acestei oferte „fierbinți”.

60 de zile – o pauză care contează

Când te apuci de reparație, problema numărul unu care îți poate pune bețe în roate este bugetul. Mai bine zis, atunci când bugetul nu corespunde cu toate planurile de renovare în casă sau apartament. Noi avem oferta perfectă, pe care ai așteptat-o demult. Acum, poți lua un credit pentru reparație de la Microinvest și începi să faci plățile abia peste 60 de zile. Ai până la 200 000 lei, fără gaj și o pauză avantajoasă, ca să nu te sustragă nimic de la reparație.

În plus, creditele pentru reparație de la Microinvest îți aduc un șir de avantaje:

  1. Poți alege orice sumă ai nevoie: de la 2000 până la 400 000 de lei
  2. Termen maxim: până la 7 ani
  3. Fără comisioane ascunse
  4. Aplici online și ai decizia în 15 minute
  5. Doar cu buletinul de identitate

Simplu ca Bună Ziua. Și cel mai important: taaare AVANTAJOS. Grăbește-te să începi și tu reparația dorită, împreună cu Microinvest. Oferta este limitată.

Microinvest – credite pentru oameni harnici.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

on.od.ua

Număr record de morți și răniți civili în Ucraina într-o singură lună: datele ONU pentru iunie

În luna iunie, în Ucraina, cel puțin 232 de civili au fost uciși, iar 1 343 au fost răniți în urma atacurilor rusești. Potrivit misiunii de monitorizare a drepturilor omului a ONU, acesta este cel mai mare număr lunar de victime civile de la începutul invaziei militare ruse în februarie 2022.

Conform datelor ONU, în prima jumătate a anului 2025 în Ucraina au fost uciși sau răniți 6 754 de civili. Aceasta reprezintă o creștere de 54% față de aceeași perioadă a anului 2024. „Datele statistice din luna iunie au confirmat agravarea situației în acest an”, se menționează în raportul ONU.

În raportul organizației se mai precizează că 98% dintre cazurile de răniți în rândul populației civile au fost înregistrate în teritoriile controlate de Ucraina. Victime civile au fost raportate în 16 regiuni ale țării.

De la începutul războiului, misiunea ONU a consemnat moartea a cel puțin 13 580 de civili, inclusiv 716 copii, iar 34 115 persoane au fost rănite, dintre care 2 173 sunt copii.

„Factorii cheie care au dus la creșterea bruscă a numărului de victime sunt utilizarea de către Rusia a rachetelor puternice cu rază lungă de acțiune și a dronelor în zone urbane, puterea distructivă sporită a acestor muniții și numărul tot mai mare de atacuri”, se arată în comunicatul ONU.

(VIDEO) „Răfuială politică” sau „rușine pentru capitală“? Cum a reacționat Moldova la interdicția de intrare în România impusă lui Ceban

În Moldova continuă reacțiile la decizia autorităților române de a-i interzice primarului Chișinăului intrarea în România și în spațiul Schengen. Ministrul Educației, Dan Perciun, a scris pe Facebook că Ion Ceban ar fi susținut narațiuni pro-ruse, ar fi colaborat cu agenți FSB și ar fi acționat împotriva cursului european al Republicii Moldova.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a subliniat că asemenea decizii se bazează pe fapte concrete.

Iar blocul „Împreună” a cerut demisia lui Ceban, calificând situația drept o rușine pentru capitală. În replică, Ceban a declarat că interdicția ar fi rezultatul unei înțelegeri între președinții Moldovei și României, în schimbul sprijinului electoral oferit PAS și personal Maiei Sandu. Președinția a respins acuzațiile și le-a calificat drept „nefondate”.

Între timp, și în Parlament s-a iscat o dezbatere: unii deputați au calificat interdicția drept o răfuială politică și un „cadou” în preajma alegerilor. Liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, a sugerat că decizia nu a făcut decât să-i consolideze poziția lui Ceban. Deputata neafiliată Olesea Stamate și socialistul Vlad Batrîncea au cerut transparență și o explicare publică a motivelor interdicției. Iar deputata Diana Caraman susține că măsura a fost luată la solicitarea partidului de guvernare și fără o decizie judecătorească.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Donald Trump

Mai întâi papa, apoi rege, iar acum…supererou. Casa Albă publică o nouă imagine cu Trump

Casa Albă a publicat pe contul său de pe platforma X o fotografie în care președintele SUA, Donald Trump, este înfățișat ca… supererou. Aceasta a fost postată pe 11 iulie.

Imaginea, generată cu ajutorul inteligenței artificiale, îl prezintă pe Trump îmbrăcat în costum de supererou și privind în sus. Casa Albă a publicat fotografia alături de mesajul: „Simbolul speranței. Adevăr. Justiție. Stilul american. Trump superman”.

Până acum, fotografia a adunat 8,8 milioane de vizualizări, peste 37 000 de aprecieri și peste 17 000 de comentarii.

Amintim că nu este prima dată când Casa Albă face astfel de gesturi. Anterior, instituția a publicat imagini cu Donald Trump în care acesta este prezentat drept Papă și rege.

Danemarca va dona circa 6,7 milioane de euro, pentru apărarea R. Moldova: ministru danez, așteptat la Chișinău

Ministrul Apărării al Regatului Danemarcei, Troels Lund Poulsen, este așteptat în Republica Moldova, pe 11 iulie. Cu ocazia vizitei sale la Chișinău, oficialul danez urmează să anunțe o donație în valoare de 50 de milioane de coroane daneze – echivalentul a aproximativ 6,7 milioane de euro – destinată consolidării capacităților de apărare ale țării noastre, potrivit presei locale.

Fondurile vor fi folosite, printre altele, pentru instruirea și pregătirea armatei, amenajarea unui laborator cibernetic militar, a unui poligon de simulare a tragerii, precum și pentru trimiterea unui atașat militar și consilier din partea Danemarcei în Moldova.

„Moldova nu este sub nicio formă suficient de puternică pentru a face față unei agresiuni sau amenințări rusești. (…) Apărarea Moldovei a fost neglijată încă de la destrămarea Uniunii Sovietice. Astăzi, țara nu are avioane de luptă, nici elicoptere de atac, și, neavând acces la Marea Neagră, nici flotă navală”, a declarat Rasmus Hardt, coordonator al programului Academiei Militare Daneze în Moldova, citat de presa daneză.

Menționăm că ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi, va susține o conferință de presă, alături de omologul său danez, Troels Lund Poulsen, cu începere de la ora 14:45.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Cum explică Radu Marian afirmația despre salariul de 1000 de euro în Chișinău: „Înțeleg de ce unii sunt nedumeriți”

Deputatul Radu Marian, totodată președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, a venit cu precizări după ce, zilele trecute, a afirmat că salariul mediu în Chișinău este de aproximativ 1 000 de euro. El a spus că trebuia să menționeze că a avut în vedere salariul brut, adică fără deducerea impozitelor plătite de angajat. Totodată a făcut referire la datele statistice preconizate pentru final de an. Recent, pentru NewsMaker, mai muți experți au explicat că salariul mediu brut în capitală este în jur de 17 000 de lei și va crește până la 19 300 de lei până la sfârșitul anului, iar salariul net actual, adică suma pe care angajatul o primește efectiv în mână, este de 13 947 de lei sau aproximativ 703 euro.

„Înțeleg de ce unii chișinăuieni sunt nedumeriți sau poate chiar supărați de afirmația mea precum că salariul mediu (brut – trebuia să menționez asta) în capitală este de 1000 euro. Sunt mulți care nu ating acest salariu”, a scris Radu Marian pe rețelele de socializare.

În continuare, el a menționat că „indicatorul salariului mediu este unul statistic, care reprezintă suma totală a fondului de salarizare brut împărțit la numărul de salariați dintr-o țară, regiune”.

„Este un indicator imperfect, cu multe probleme. Dar altul mai bun nu este astăzi. Salariul mediu brut preconizat pe toată țară la final de an este 16.100 lei. În Chișinău, conform BNS, salariul este cu aprx. 20% mai mare decât media națională, deci îl putem estima la 19.300 lei, adică aproximativ 950 euro, suma NETĂ fiind aprx 800 eur/lună. Deci un salariul mediu BRUT de 1000 euro este o realitate statistică – doar că mulți cetățeni au salarii mai mici de medie și de aici și nedumerirea”, a adăugat Marian.

***

Pe 8 iulie, Radu Marian a declarat că salariul mediu în Chișinău este de aproximativ 1.000 de euro. Declarația a fost făcută la emisiunea „Puterea a Patra” de la postul de televiziune N4. Prezentatoarea l-a întrebat de mai multe ori dacă este sigur că este vorba despre 1.000 de euro. Marian a confirmat acest lucru de mai multe ori, adăugând că, în Chișinău, salariile sunt „foarte mari” comparativ cu regiunile Moldovei. Totodată, potrivit lui Marian, aproximativ o treime din cetățenii angajați lucrează în Chișinău. Deputatul a spus acest lucru explicând prețurile ridicate la imobiliare în capitală și vorbind despre accesibilitatea cumpărării, comparativ cu situația de acum 20 de ani.

Pe 9 iulie, jurnalistul NewsMaker, Nicolae Paholinițchi, a analizat situația reală. În acea zi, cursul euro stabilit de Banca Națională a fost de 19,82 lei pentru 1 euro. Prin urmare, Marian a vorbit despre un salariu mediu în Chișinău de aproximativ 20.000 de lei.

Pe baza datelor Biroului Național de Statistică s-a constatat că salariul mediu în Chișinău în primul trimestru al anului 2025 a fost de aproximativ 17.000 de lei, adică în jur de 860 de euro. Directorul companiei sociologice Date Inteligente, Mihai Bologan, a atras atenția că statistica ia în calcul salariul mediu „brut”, adică fără deducerea impozitelor plătite de angajat. De fapt, salariul „net”, adică suma pe care angajatul o primește efectiv în mână, este de 13.947 de lei, sau aproximativ 703 euro.

Economistul Veaceslav Ioniță consideră că Marian, de fapt, a folosit concluziile și previziunile sale. „Eu am declarat că, în acest an, salariul mediu anual brut va fi în jur de 1.000 de euro, iar cel net — undeva între 820 și 840 de euro”, a spus Ioniță, adăugând că, în prezent, salariul mediu brut este în jur de 17.000 de lei, iar până la sfârșitul anului va ajunge la 19.300 de lei. Potrivit lui Ioniță, salariul mediu brut la nivel național, la finalul acestui an, va fi de aproximativ 900 de euro.

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: