UPDATE: A fost stabilită identitatea cadavrului găsit pe marginea drumului. Poliția: „A fost lovit de un TIR”
Full Article 2 minutes read

UPDATE: A fost stabilită identitatea cadavrului găsit pe marginea drumului. Poliția: „A fost lovit de un TIR”

UPDATE 21:05 Polițiștii au identificat conducătorul mijlocului de transport care a accidentat mortal un bărbat de 43 de ani, la Ștefan Vodă, și a părăsit locul accidentului. Potrivit poliției, imediat după comiterea accidentului, acesta s-a deplasat în raionul Anenii Noi și pe parcursul nopții a reparat unitatea de transport, la un service auto. Ulterior a părăsit hotarele Republicii Moldova.

Datorită măsurilor speciale de investigații întreprinse de polițiști, mijlocul de transport a fost localizat și la intrarea în țară stopat de oamenii legii.Conducătorul auto urmează să fie reținut pentru 72 de ore.

UPDATE 18:24 Oamenii legii au reușit să stabilească identitatea victimei, care a fost găsită pe marginea drumului în apropierea localității Cioburciu. Informația a fost confirmată de Inspectoratul General al Poliției, pe 19 februarie. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 43 ani, originar din orașul Ștefan Vodă.

De asemenea, polițiștii au identificat și marca mijlocului de transport implicat în accident, fiind vorba de un ,,TIR”. În continuare, oamenii legii întreprind acțiuni pentru identificarea șoferului și localizarea transportului implicat.

Amintim că în dimineața, de 19 februarie, cadavrul unui bărbat de aproximativ 30-40 de ani a fost depistat în apropierea intersecției cu drumul de acces în satul Cioburciu, din raionul Ștefan-Vodă. La acel moment, persoana nu era identificată și avea semne vizibile de moarte violentă, asemănătoare celor provocate de un accident rutier.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: