A lovit mortal un pieton și a fugit de la locul faptei. Poliția l-ar fi găsit și reținut pe șofer
Full Article 1 minutes read

A lovit mortal un pieton și a fugit de la locul faptei. Poliția l-ar fi găsit și reținut pe șofer

Un bărbat de 45 de ani din Ocnița, care ar fi lovit mortal un pieton și ar fi fugit de la locul faptei, a fost reținut pentru 72 de ore de polițiștii din Sângerei. În momentul accidentului, individul se afla la volanul unui automobil de model Volkswagen Touareg.

Amintim că, pe 24 ianuarie în jurul orei 03:00, o persoană a decedat pe carosabil, posibil în urma unui accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că victima este un bărbat de 33 de ani din Bălți. În rezultatul examinării, acesta avea leziuni caracteristice loviturii de automobil.

Totodată, pe carosabil au fost depistate cioburi și piese componente ale mijlocului de transport implicat în accident.

Astfel, la 27 ianuarie, șoferul care s-ar face vinovat de deces a fost localizat și ulterior reținut pentru 72 de ore.

Bărbatul riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport. Pe caz a fost pornită o cauză penală, în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: