Abonații Orange Moldova pot telefona din nou. Precizările companiei, privind înlăturarea problemelor tehnice
Full Article 2 minutes read

Abonații Orange Moldova pot telefona din nou. Precizările companiei, privind înlăturarea problemelor tehnice

Serviciile operatorului de telefonie Orange sunt parțial sau total indisponibile. Se întâmplă din cauza unor lucrări în legătură cu rețeau mobilă. Responsabilii din cadrul companiei susțin că în cel mai scurt timp problemele vor fi înlăturate. 

UPDATE 12:40 Serviciile voce Orange au fost restabilite cu succes și acum funcționează în regim normal.

„În rezultatul unor lucrări neautorizate de către persoane terțe necunoscute, efectuate pe 22 mai într-o suburbie a Chișinăului, în jurul orei 10, a fost tăiată o magistrală importantă de fibră a Orange Moldova. Inginerii companiei au depus efort maxim pentru a remedia incidentul în cel mai scurt timp. În cazul în care mai întâmpinați dificultăți în utilizarea serviciilor voce, vă rugăm să faceți un restart al telefonului. Ne cerem scuze pentru inconveniențele create și vă mulțumim pentru înțelegere”, a precizat Orange.

UPDATE 12:10 Clienții nu pot efectua apeluri din cauza tăierii unei magistrale importante de fibră.

„Stimați clienți, momentan e posibil să întâmpinați unele dificultăți în efectuarea apelurilor voce de pe și către numere Orange, cauzate de lucrări neautorizate, care au dus la tăierea unei magistrale importante de fibră. Inginerii noștri deja lucrează la fixarea incidentului pentru a restabili serviciile în cel mai scurt timp. Celelalte servicii, Internet mobil și Internet fix funcționează în regim normal. Între timp, vă recomandăm să utilizați aplicațiile de mesagerie (Viber, Messenger, Telegram, Whatsapp etc) pentru apeluri voce. Ne cerem scuze pentru inconveniențe”, a informat ulterior compania.

„La moment, avem lucrări declarate în legătură cu rețeau mobilă. Ne cerem scuze pentru incomoditățile create. Lucrările sunt extinse până la orele 15:00. Depunem eforturi pentru a rezolva cât mai curând această dificultate!”, au declarat responsabilii Orange pentru NewsMaker.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: