UPDATE Accident aviatic în Ucraina. Numărul morților a ajuns la 26 (FOTO/VIDEO)
Full Article 2 minutes read

UPDATE Accident aviatic în Ucraina. Numărul morților a ajuns la 26 (FOTO/VIDEO)

Cel puțin 18 oameni au murit, iar doi au fost spitalizați în stare gravă, după ce un avion de model AN-26 s-a prăbușit în regiunea Harkov din Ucraina, informează agenția UNIAN.

UPDATE (9:00) Numărul victimelor a ajuns la 26. Din primele informații, autoritățile ucrainene au prezentat 4 versiuni privind cauzele tragediei. Printre acestea se numără o defecțiune tehnică, dar și o eroare umană.

UPDATE (00:30) Numărul victimelor a ajuns la 25. Despre acest lucru a anunțat Procuratura Generală a Ucrainei. În urma tragediei aviatice au supraviețuit doar două persoane. Una dintre ele a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului. Celălalt supraviețuitor este în stare de șoc. La bordul aeronavei se aflau 27 de persoane, majoritatea studenți din anul 2 și 4.

UPDATE (22:27) Serviciul Situații Excepționale a Ucrainei a confirmat 22 de decese și doi răniți. Continuă căutările a altor 4 persoane. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții aeroportului, la bord se aflau 28 de persoane.

Știrea inițială

Din primele informații, la bordul aeronavei se găseau 23 de persoane (5 membri ai echipajului și 18 studenți).

Potrivit Ministerului de Interne al Ucrainei, aparatul de zbor s-a prăbușit la ora 20:50, la circa 2 km de aeropotul militar.

La bordul navei se aflau militari și studenți ai Academiei Forțelor Aeriene „I. Kojedub”.

UPDATE Accident aviatic în Ucraina. Numărul morților a ajuns la 26 (FOTO/VIDEO) UPDATE Accident aviatic în Ucraina. Numărul morților a ajuns la 26 (FOTO/VIDEO) UPDATE Accident aviatic în Ucraina. Numărul morților a ajuns la 26 (FOTO/VIDEO) UPDATE Accident aviatic în Ucraina. Numărul morților a ajuns la 26 (FOTO/VIDEO)

КРУШЕНИЕ САМОЛЁТА В ЧУГУЕВЕ!Очень страшная трагедия…Очень много погибших молодых ребят…

Posted by Михаил Владимирович on Friday, September 25, 2020

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: