Presa: un avion al Ucrainei s-a prăbușit în Grecia (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Presa: un avion al Ucrainei s-a prăbușit în Grecia (VIDEO)

În apropierea orașului grecesc Kavala, în seara zilei de 16 iulie, s-a prăbușit un avion cargo ucrainean în timpul unui zbor comercial din Serbia către Iordania, comunică Hromadske.

Potrivit sursei, pilotul ar fi dat un semnal de primejdie, iar datele preliminare arată că unul dintre cele patru motoare ale avionului de model An-12 a luat foc.

Astfel, aeronava s-ar fi întors pentru a efectua o aterizare de urgență pe aeroportul Kavala, dar nu a ajuns la timp.

Avionul transporta 12 tone de marfă, clasificată drept periculoasă. O astfel de marfă se referă nu numai la muniții, ci și la baterii – orice care poate duce la incendiu.

Martorii de la fața locului au spus că avionul s-a prăbușit într-un lan de porumb. KAVALA POST scrie că la bord erau trei persoane. În același timp, ERT din Grecia menționează că în avion se aflau 8 persoane, iar la fața locului nu au fost găsite semne de viață.

 

Publicația Politica din Serbia scrie că aeronava este înregistrată în Ucraina, dar aparținea unei companii americane.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: