Accident în raionul Anenii Noi. Un taximetrist a ajuns cu mașina într-un copac
Full Article 2 minutes read

Accident în raionul Anenii Noi. Un taximetrist a ajuns cu mașina într-un copac

Un accident grav s-a produs în dimineața de 1 februarie pe traseul R32 Chetrosu-Puhoi. Un tânăr de 26 de ani, originar din Ocnița, a pierdut controlul volanului, iar mașina a s-a izbit puternic într-un copac. Pasagerul său, un bărbat din Căușeni de 65 de ani, a fost transportat la spital. 

Oamenii legii au fost sesizați la ora 07:40. Accidentul s-a produs pe traseul R-32 Căinari, Anenii Noi. Din primele informații, șoferul se deplasa cu viteză excesivă. Într-o depășire, din cauza carosabilului umed, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat și s-a lovit de un copac.

În urma impactului, un bărbat de 65 de ani, originar din Căușeni, a fost transportat la spitalul raional din Anenii Noi, cu diverse traumatisme. În prezent, viața acestuia nu este în pericol.

Accident în raionul Anenii Noi. Un taximetrist a ajuns cu mașina într-un copac

Poliția Republicii Moldova

***

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) atenționează populația despre condițiile meteo nefavorabile. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 1 februarie, vor cădea precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță cu trecere în polei.

Pe drumuri se va forma ghețuș. În acest context, salvatorii îndemnă conducătorii auto să respecte regimul de viteză și să evite deplasare fără necesitate pe trasee în pante și curbe. Totodată, angajații IGSU amintesc că autovehiculele trebuie adaptate la condiții de iarnă și dotate cu pneuri corespunzătoare.

Atenționarea vine și pentru  oamenii care au în grijă minori. Persoanele sunt rugate să-și monitorizeze copii și să nu le permită jocul în preajma bazinelor acvatice, gheața cărora este foarte subțire. În situații de risc oamenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul 112.

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: