Actorul german Christian Oliver și fiicele sale minore au murit într-un accident aviatic
Full Article 2 minutes read

Actorul german Christian Oliver și fiicele sale minore au murit într-un accident aviatic

Actorul german Christian Oliver, cunoscut pentru rolurile sale din filmele „Speed ​​​​Racer” și „Salvați de clopoțel”, a murit împreună cu cele două fiice ale sale. AFP a scris, cu referire la autoritățile locale, că avionul privat în care se aflau s-a prăbușit în Caraibe, relatează Hotnews. 

Avionul privat s-a prăbușit joi în ocean „la câteva momente după decolare”, în apropiere de insula Nevis, din arhipelagul Saint Vincent și Grenadine, a explicat poliția.

„La bord se aflau trei pasageri și anume: domnul Christian Klepser [numele real al actorului, nr.] (…) și cele două fiice ale sale”, au comunicat oamenii legii.

Corpurile lor „au fost recuperate din avion de către personalul Gărzii de Coastă și ulterior au fost declarate de un medic legist”, a spus poliția. O autopsie este în curs și a fost deschisă o anchetă.

Avionul decolase de pe insula Bequia la prânz și trebuia să meargă spre Santa Lucia, potrivit poliției.

Christian Oliver avea 51 de ani și a jucat în numeroase filme și seriale, în Germania și la Hollywood. A jucat în special în serialul german „Cobra 11 în alertă” și a avut roluri secundare în mari producții americane precum „Speed ​​​​Racer” și „Indiana Jones și cadranul destinului”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: