„Adu-ți creditul la Victoriabank”, cea mai avantajoasă ofertă de refinanțare

Victoriabank continuă să pună la dispoziție produse creditare avantajoase.  În perioada 15 aprilie – 31 iulie 2021, banca oferă posibilitatea de refinanțare a creditelor sau împrumuturilor în condiții extrem de convenabile. 

Proiectul “Adu-ți creditul la Victoriabank” este destinat persoanelor cu credite de consum sau imobiliare, luate de la alte bănci sau companii de creditare, pe care doresc să le achite integral și să continue să le plătească la Victoriabank, dar deja cu plăți lunare mult mai mici. Este vorba în mod special despre creditele de consum de până la 200 000 de lei sau creditele imobiliare cu termen de achitare de până la 25 de ani.

Oferta de refinanțare a creditelor la Victoriabank are o serie de avantaje, printre care:

  • Costurile pentru client sunt minime, fiind cele mai mici de pe piață;
  • Transparența costurilor și lipsa comisioanelor de deservire lunară;
  • Timpul de acordare este redus la maxim;
  • Posibilitatea de a alege data și modalitatea de rambursare;
  • Consolidarea creditelor în funcție de destinație într-unul singur (în cazul în care sunt mai multe și de la diferite instituții financiare), astfel se efectuează doar o singură plată lunară;
  • Valoarea împrumutului poate fi mai mare decât suma creditului/creditelor refinanțat/e.

Pe piața financiar-bancară din Moldova există companii care acordă credite în condiții aparent avantajoase, dar deseori, din păcate, unele dintre acestea au comisioane și taxe voalate. Astfel, mulți oameni ajung să plătească sume adiționale enorme și, la un moment dat, chiar să nu le facă față. La Victoriabank, însă, clienții pot fi siguri de transparență sută la sută a costurilor inclusiv de lipsa comisioanelor de deservire lunară”, a accentuat Natalia Selevestru, Directoare Produse Non-Card.

Totodată, pe lângă posibilitatea clasică de achitare a creditului la ghișeele oricărei unități sau bancomat Victoriabank, clienții care utilizează serviciul VB24Web sau au instalată în smartphone aplicația mobilă VB24Mobile pot achita simplu și rapid creditul, fără a mai fi necesară deplasarea la bancă.

„Digitalizarea serviciilor bancare constituie o prioritate ferm expusă de către noi și continuăm să oferim soluții viabile, care drept rezultat simplifică mult viața de zi cu zi a oamenilor, le economisește din timp și din resurse și îi face să evite aglomerațiile și procedura de așteptare la cozi pe la instituțiile bancare, mai ales acum, când cu toții trebuie să evităm sau să reducem la minimum aceste ieșiri”, a mai punctat directoarea Produse Non-Card, Natalia Selevestru.

Cererea pentru refinanțare a creditelor poate fi completată online aici.

Victoriabank este unul dintre cele mai recunoscute branduri din Republica Moldova. În 2018, Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a devenit acționar majoritar al Victoriabank, alături de BERD. Instituția bancară traversează un proces complex de change management și de transformare culturală, iar investițiile în platformele digitale rămân o prioritate, acestea reprezentând viitorul. Potrivit statisticilor publice ale Băncii Naționale a Moldovei, Victoriabank este banca sistemică cu procentul cel mai mare de tranzacții efectuate de clienți fără numerar din numărul total de operațiuni bancare.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Reuters

Tragedie în Irak: cel puțin 55 de morți într-un incendiu izbucnit într-un mall inaugurat acum cinci zile

Cel puțin 55 de persoane au murit, iar multe altele au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit într-un centru comercial din orașul Kut, situat în estul Irakului, scrie presa locală, citată de BBC.

Incendiul a izbucnit miercuri seara în complexul comercial, care fusese deschis cu doar cinci zile înainte, potrivit jurnaliștilor. Flăcările au fost între timp stinse, însă echipele de intervenție continuă căutările pentru persoanele dispărute.

Medicii locali au declarat pentru agenția AFP că 55 de persoane au decedat. Imaginile difuzate de postul de televiziune INA arată cum flăcările au cuprins mai multe etaje ale clădirii. Pe rețelele sociale au apărut și înregistrări cu oameni blocați pe acoperișul clădirii în timp ce incendiul era în desfășurare.

Până la ora 4:00 dimineața, ambulanțele transportau încă răniți către spitale.

„O catastrofă s-a abătut asupra noastră. Am mers la centrul comercial să luăm mâncare. Voiam să cinăm acolo, deoarece acasă nu aveam curent electric”, a spus un localnic.

Orașul Kut este situat la aproximativ 160 de kilometri sud-est de Bagdad. Presa locală precizează că centrul comercial cuprins de flăcări era situat în centrul orașului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
NewsMaker / Andrei Mardari

Veronica Dragalin nu va putea ocupa funcții publice timp de 5 ani

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) a stabilit că Veronica Drăgălin nu a trecut Vettingul (evaluarea eticii profesionale și de integritate), ceea ce o împiedică să ocupe funcții publice timp de cinci ani. Decizia a fost luată în ședința din 17 iulie, după aprobarea raportului comisiei de vetting, care a constatat că Drăgălin și-a depus demisia după demararea oficială a procesului de evaluare. Cinci din cei opt membri ai CSP prezenți la ședință au votat în favoarea acestei decizii.

La începutul ședinței, membra CSP, Aliona Nesterov, a propus sesizarea Curții Constituționale (CC) pentru a verifica constituționalitatea prevederii din legea privind vettingul care se referă la consecințele demisiei voluntare a unui judecător sau procuror după începerea evaluării. Ea a menționat că această normă a fost deja examinată de CC, dar sesizarea a fost respinsă.

„Vreau să subliniez că anterior controlul s-a făcut în raport cu normele constituționale privind separația puterilor și independența judecătorilor. Eu însă vreau să atrag atenția asupra aspectului procedural, și anume asupra caracterului excesiv al procedurii de evaluare a procurorilor și asupra consecințelor care apar în cazul în care un procuror decide să plece din funcție din diverse motive”, a explicat Nesterov.

Totuși, propunerea ei a fost susținută doar de trei dintre cei opt membri prezenți ai CSP.

Decizia Consiliului Superior al Procurorilor poate fi contestată la Curtea Supremă de Justiție.

Veronica Drăgălin și-a depus demisia din funcția de șefă a Procuraturii Anticorupție pe 19 februarie, solicitând să fie eliberată din funcție începând cu 21 martie. Ea a declarat că „se simte responsabilă în fața cetățenilor, dar a decis să pună interesele țării mai presus de orice alte interese și obligații”. Drăgălin și-a exprimat speranța că demisia sa va opri promovarea proiectului de lege privind comasarea Procuraturii Anticorupție cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
Parlamentul Republicii Moldova

Fără alianță cu partidul lui Ceban și Usatîi în viitorul Parlament. Grosu anunță cu cine va face coaliție PAS

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) este pregătit să formeze o coaliție în viitorul Parlament doar cu forțele politice care susțin ferm integrarea europeană. Precizarea a fost făcută de Igor Grosu, președintele Parlamentului și lider al PAS, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, scrie Moldpres.

„Noi o să facem coaliții de guvernare cu cei care împărtășesc opțiunile noastre de integrare europeană, au o poziție clară, o exprimă”, a declarat Grosu.

Liderul PAS a exclus categoric coalițiile cu Mișcarea Alternativa Națională, condusă de primarul capitalei, Ion Ceban, și cu Partidul Nostru al lui Renato Usatîi.

Totodată, el a confirmat că PAS poartă discuții cu partidele Blocului „Împreună”, precizând că unii politicieni din Platforma DA ar putea fi cooptați pe lista electorală a PAS. Potrivit lui Grosu, Partidul Schimbării a refuzat să participe pe lista PAS.

„Da, am purtat discuții de-a lungul timpului. A fost un răspuns la multiplele solicitări ale simpatizanților noștri. Una dintre componentele Blocului a refuzat categoric, alta a votat să nu meargă împreună, iar Platforma DA încă analizează opțiunea de a merge pe lista PAS”, a explicat Grosu.

Liderul PAS a precizat că el va deschide lista electorală a partidului, fiind urmat de prim-ministrul Dorin Recean.

„Da, pot confirma, eu deschid lista și următorul este domnul Recean. Lista nu este definitivată, se mai fac unele ajustări, se mai poartă discuții cu unele persoane din afara partidului, o să le vedeți”, a afirmat Igor Grosu.

***

Precizăm că Partidul Acțiune și Solidaritate a prezentat, în ultimele săptămâni, mai multe personalități publice care vor candida pe lista sa la alegerile parlamentare din 28 septembrie. Printre aceștia: dirijorul Nicolae Botgros, jurnalistul și scriitorul Constantin Cheianu, fondatoarea organizației „Prietena Mea”, Ludmila Adamciuc, luptătoarea Anastasia Nichita, fotbalistul Maxim Potîrniche și rectori de universități.

AICI am explicat ce impact ar putea avea noua strategie a partidului de guvernare, de a merge cu vedete în Parlament, și ce riscuri implică aceasta.

Amintim în acest context că Igor Grosu a anunțat, anterior, că va deschide lista PAS, iar printre primii candidați se va regăsi și prim-ministrul Dorin Recean.

***

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 28 septembrie 2025. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
PAS/Facebook

Grosu explică de ce PAS merge cu vedete în Parlament: nu toți trebuie să știe să scrie legi

Președintele Parlamentului și liderul partidului aflat la guvernare, Igor Grosu, afirmă că nu toți deputații trebuie să fie juriști sau să știe să scrie legi pentru a avea un rol important în Legislativ. Oficialul a răspuns, astfel, la criticile privind candidaturile anunțate de PAS, din rândul personalităților din cultură și sport, precum dirijorul Nicolae Botgros și luptătoarea Anastasia Nichita. Potrivit lui Grosu, experiența acestor oameni în domeniile lor poate aduce plus valoare în activitatea parlamentară.

„Avem o preconcepție în societate, că toți care ajung în Parlament trebuie să știe a scrie legi. Iată asta este o abordare greșită. Vă spun: legile și proiectele trebuie să fie emanația executivului, pentru că acolo este memoria instituțională, acolo este birocrația în sensul bun al cuvântului. Acolo este nevoie de implicarea birocrației, a experților”, a explicat Grosu în cadrul emisiunii „Secretele puterii” de la Jurnal TV.

Potrivit liderului PAS, rolul deputaților este de a reprezenta comunități și domenii specifice – sportul, arta, medicina sau educația – și de a contribui la îmbunătățirea politicilor cu expertiza pe care o dețin.

„Anastasia, evident că vorbim de domeniul sportului. Noi am avut și vom avea inițiative dedicate sportului, promovării sportului dezvoltării infrastructurii sportive. Dl. Botgros – trebuie să vedem cum facem ca această activitate artistică să fie una generatoare de venit, cum promovăm talentele, cum le motivăm. Asta trebuie să facă deputații în Parlament, nu să stea zi și noapte să scrie legi. Noi nu substituim executivul. Sunt oameni care au în jurul lor o comunitate pe care trebuie să o reprezinte, oameni cu pondere în mediul sportiv, artistic, academic, etc. Aceasta este abordarea – să reprezinte așteptarea acestei comunități mari și să ajute la promovarea politicilor”, a mai declarat Igor Grosu.

***

Precizăm că Partidul Acțiune și Solidaritate a prezentat, în ultimele săptămâni, mai multe personalități publice care vor candida pe lista sa la alegerile parlamentare din 28 septembrie. Printre aceștia: dirijorul Nicolae Botgros, jurnalistul și scriitorul Constantin Cheianu, fondatoarea organizației „Prietena Mea”, Ludmila Adamciuc, luptătoarea Anastasia Nichita, fotbalistul Maxim Potîrniche și rectori de universități.

AICI am explicat ce impact ar putea avea noua strategie a partidului de guvernare, de a merge cu vedete în Parlament, și ce riscuri implică aceasta.

Amintim în acest context că Igor Grosu a anunțat, anterior, că va deschide lista PAS, iar printre primii candidați se va regăsi și prim-ministrul Dorin Recean.

***

Alegerile parlamentare vor avea loc pe data de 28 septembrie 2025. 

Conform calendarului aprobat de CEC, perioada electorală a început pe 14 iulie, iar campania electorală propriu-zisă va demara pe 29 august.

Candidații la funcția de deputat își vor putea depune actele pentru înregistrare în perioada 20 iulie – 19 august. Tot din 20 iulie începe și colectarea semnăturilor de susținere pentru candidații independenți.

Între timp, blocurile electorale își pot depune documentele la sediul CEC până pe 13 august.

Mitropolia Moldovei invită creștinii la Drumul Crucii, în jurul Chișinăului: „Nu are nicidecum o tentă politică”

Un nou Drum al Crucii și al Pocăinței va fi organizat în jurul Chișinăului, în perioada 18–19 iulie, „cu binecuvântarea” Mitropolitului Vladimir, anunță Mitropolia Moldovei.

Potrivit organizatorilor, evenimentul are un „caracter profund duhovnicesc” și nu este legat de nicio acțiune politică.

„Drumul Crucii este o tradiție anuală care reunește clerul și credincioșii într-un duh de rugăciune, pocăință și unitate, chemând binecuvântarea lui Dumnezeu asupra poporului și pământului nostru”, se arată în mesajul Mitropoliei, care invită credincioșii să participe la procesiune.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: