Agenția românească de marketing Kooperativa 2.0 se lansează în Republica Moldova odată cu preluarea unei părți din acționariatul companiei locale „Just Digital”

Agenția românească de comunicare integrată Kooperativa 2.0 se lansează oficial în Republica Moldova prin preluarea unei părți din acționariatul companiei locale de digital marketing, Just Digital. Asocierea dintre cele două entități marchează și un proces de rebranding prin intermediul căruia brandul moldovenesc fondat în anul 2016 se transformă în Kooperativa 2.0 Moldova.

Înființată în 2012 de Cristian China-Birta și Vlad Dulea, antreprenori cu experiență îndelungată în online, Kooperativa 2.0 a devenit în timp un pion important al industriei românești de marketing și comunicare, cu aproape 40 de angajați și o abordare full-service care acoperă toate nevoile de promovare ale clienților. Anunțul noii direcții de dezvoltare strategice vine la doar două săptămâni de la preluarea funcției de CEO al agenției de către Robert-Nicolae Feraru.


„Lansarea Kooperativa 2.0 în Republica Moldova este un vis împlinit, aflat de ceva timp pe lista obiectivelor noastre. Lucrurile s-au întâmplat mult mai repede decât ne așteptam atunci când i-am cunoscut pe Mircea Țîra și echipa sa de la Just Digital, care de astăzi se transformă în Kooperativa 2.0 Moldova. Prin intermediul acestui parteneriat integrarea noastră în industria din Republica Moldova a devenit mai facilă și suntem convinși că acest mix româno-moldovenesc, de acum în stil 2.0, va consolida legăturile creative dintre cele două țări și va oferi brandurilor locale facilități de extindere pe piețele internaționale.”, declară Robert-Nicolae Feraru, CEO & Managing Partner Kooperativa 2.0.

Fondată în urmă cu opt ani, Just Digital s-a poziționat rapid ca o agenție inovativă în industria marketingului și comunicării, fiind un pionier în integrarea sustenabilității și a componentelor digitale avansate în strategiile MarCom din Republica Moldova. Cu o echipă formată din aproximativ 35 de angajați, portofoliul companiei cuprinde management de social media, strategii de marketing și comunicare, producție video, design, branding, dezvoltare de website-uri și implementare de campanii ESG.


„Noua direcție de business ce vine la pachet cu amprenta Kooperativa 2.0 a luat naștere din dorința de a evolua la nivel internațional și de a aduce plusvaloare pieței locale de marketing și comunicare. Pentru noi acest parteneriat reprezintă oportunitatea de a beneficia de o imagine puternică și de expertiza acumulată de acest brand pe piața românească. Kooperativa 2.0 aduce un know-how consolidat în digitalizare, comunicare strategică și cross-marketing, fiind o sursă de inspirație pentru piața noastră locală.”, susține Mircea Țîra, fondator Just Digital și CEO Kooperativa 2.0 Moldova.


În contextul în care industria MarCom din ambele țări se află într-un proces accelerat de digitalizare, Kooperativa 2.0 își propune să valorifice acest parteneriat strategic pentru a inova și a continua să facă din creativitate un mod de lucru. Obiectivele noii entități vizează atingerea unei cote de 20% din piața media locală până în 2030, crearea unui impact regional și extinderea portofoliului de clienți internaționali.

Kooperativa 2.0 este agenție membră a celor mai importante asociații din domeniul publicității și comunicării din România: IAB, IAA, ARRP și AMCOR, o garanție suplimentară a faptului că agenția pune accent pe cele mai bune practici în domeniul publicității, PR-ului & marketingului online.

Știri similare

0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Максим Андреев/NewsMaker

Oficial: procurorii moldoveni îl vor pe Plahotniuc în Moldova. Cererea de extrădare a fost expediată

Procuratura Generală anunță că a transmis autorităților din Grecia cererea oficială de extrădare a fostului lider democrat, Vladimir Plahotniuc, reținut recent pe aeroportul din Atena în baza unei alerte internaționale emisă de Interpol. Autoritățile de la Chișinău își exprimă încrederea că partea elenă va da curs solicitării și îl va preda justiției din Republica Moldova, pentru ca Plahotniuc să răspundă în fața legii pentru faptele de care este acuzat.

„Actele transmise includ toate materialele necesare în susținerea cererii, în conformitate cu prevederile Convenției europene de extrădare din 1957 (Convenția de la Paris) și normele de procedură penală aplicabile. Procuratura își exprimă încrederea că, în baza angajamentelor asumate în cadrul cooperării judiciare internaționale, autoritățile elene vor da curs cererii transmise, în vederea aducerii în fața justiției a persoanei vizate”, anunță PG.

Potrivit sursei, procedura de extrădare începe din momentul transmiterii cererii de extrădare de către statul solicitant către statul solicitat, pe teritoriul căruia a fost arestată persoana căutată.

Maia Sandu/Facebook

Maia Sandu, primită de Regele Charles al III-lea la Sandringham: „Sprijinul Regatului Unit ne dă încredere să mergem cu hotărâre pe calea democrației”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. Întâlnirea a avut loc pe 24 iulie, la reședința regală din Sandringham.

Într-un mesaj publicat pe rețelele sociale, șefa statului i-a mulțumit regelui pentru „primirea călduroasă”: „Sprijinul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord ne dă încredere să mergem cu hotărâre înainte pe calea democrației”.

Casa Regală a confirmat vizita printr-o postare pe platforma X (fostul Twitter), în care a publicat o fotografie cu președinta Maia Sandu alături de Regele Charles, precizând că întrevederea a avut loc în această dimineață la reședința regală Sandringham House.

Amintim că președinta Maia Sandu efectuează o vizită de lucru în Regatul Unit al Marii Britanii în perioada 23–24 iulie. În prima zi, șefa statului s-a întâlnit oficial cu premierul britanic Keir Starmer – aceasta fiind prima întrevedere bilaterală la acest nivel dintre un președinte moldovean și un prim-ministru al Regatului Unit. Potrivit Maiei Sandu, discuțiile s-au concentrat pe consolidarea relațiilor de prietenie dintre cele două țări, atragerea investițiilor britanice în Republica Moldova și crearea de noi locuri de muncă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!
cdn.hswstatic.com

ANRE propune prețuri mai mici pentru lumină. Cât ar putea plăti consumatorii

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) propune tarife mai mici la energia electrică decât cele solicitate de companiile Premier Energy și FEE Nord. Proiectul de decizie a fost publicat pe site-ul instituției miercuri, 24 iulie, și urmează să fie examinat în ședința din 29 iulie.

Conform documentului, pentru consumatorii Premier Energy – care furnizează energie în regiunile centrale și sudice ale țării – tariful ar putea fi redus de la 4,10 lei/kWh la 3,59 lei/kWh.

Pentru consumatorii FEE Nord, care deservește nordul Republicii Moldova, tariful ar urma să scadă de la 4,68 lei/kWh la 4 lei/kWh.

Anterior, Premier Energy a solicitat un tarif de 3,93 lei/kWh, iar FEE Nord – de 4,22 lei/kWh. ANRE propune reduceri și mai mari decât cele cerute de furnizori.

Ultima ajustare a tarifelor a avut loc în ianuarie 2025, când prețul energiei electrice a crescut semnificativ. Tariful Premier Energy s-a majorat de la 2,34 lei la 4,10 lei/kWh, ceea ce a însemnat o creștere de 75%. Pentru consumatorii FEE Nord, tariful a crescut de la 2,84 lei la 4,68 lei/kWh – o majorare de aproximativ 65%.

De atunci, necesitatea reducerii tarifelor a fost discutată în repetate rânduri. În luna iunie, membrul Consiliului de administrație al Energocom, Alexandr Slusari, declara că Moldova a achiziționat energie „la cel mai mic preț din acest an” și solicita scăderea tarifelor. ANRE a răspuns că nu ajustează prețurile în funcție de fluctuațiile lunare sau sezoniere

La începutul lunii iunie, ministrul Energiei, Dorin Junghietu, afirma că o revizuire a tarifelor ar putea fi posibilă în toamnă.

(VIDEO) Două luni de la incendiul din Durlești. Ce se întâmplă cu blocul afectat și de ce locatarii sunt nemulțumiți de noul acoperiș

La mansarda blocului locativ din Durlești, care a luat foc în urmă cu mai bine de două luni, a fost instalat un acoperiș temporar. Cu toate acestea, în bloc nu există în continuare electricitate și gaz. Corespondentul Newsmaker, Maxim Homiac, a fost la fața locului, a discutat cu persoanele afectate și a aflat cu ce dificultăți se confruntă aceștia și de ce sunt nemulțumiți de acoperișul temporar.

,


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

(VIDEO) 7 mln lei pentru libertatea lui Platon/7 fețe ale lui Plahotniuc/Vlah oferă Moldova „pe tavă” Rusiei

Cele mai importante știri din Moldova și din lume în noua ediție NewsMaker!
Subiectele ediției:
— Vlah îi cere lui Grosu să treacă poligraful
— Acte emise de șapte țări pentru Plahotniuc, dar pe nume diferite
— „Democrația Acasă”, la a 2-a încercare de înregistrare în alegeri
— Rusia „se bate” cu Moldova pentru Vlad Plahotniuc
— Platon ar putea fi eliberat contra sumei de 7,4 mln de lei
Abonați-vă la NewsMaker – cele mai actuale știri fără cenzură.
Nu uitați să apăsați pe clopoțel pentru a nu rata noile ediții: zilnic, la 15:00 și 19:00, de luni până vineri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Больше нет статей для показа
0
Sondaj standard

Ți-a plăcut pluginul nostru?

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: