Alertă cu bombă la un centru comercial din centrul capitalei: zona a fost încercuită
Full Article 2 minutes read

Alertă cu bombă la un centru comercial din centrul capitalei: zona a fost încercuită

O nouă alertă cu bombă în capitală. De această dată, poliția a fost sesizată la centrul comercial „Grand Hall”. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițerul de presă al poliției Natalia Stati.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 12:52. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, iar zona a fost încercuită.

Potrivit ofițerului de presă al poliției, toate persoanele din centrul comercial au fost evacuate conform procedurii.

Amintim că, pe 5 iulie, o persoană necunoscută a raportat despre „minarea” clădirilor Agenției Servicii Publice din toată țara, inclusiv Găgăuzia, clădirile Parlamentului și a mai multor instanțe de judecată. În total, timp de o zi, IGP a primit peste 50 de amenințări cu bombă care ar viza instituții publice. Toate s-au dovedit a fi false.

Pe 6 iulie, a fost anunțată o nouă alertă cu bombă – în clădirea Comitetului Executiv al Găgăuziei. Presa locală anunța că clădirea a fost izolată, iar angajații au fost evacuați. În urma incidentului, ședința Adunării Populare a fost amânată.

Tot pe 6 iulie, Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, de comun cu Inspectoratul Național de Investigații din cadrul Poliției, a anunțat că investighează denunțurile false din 5 iulie curent, privind atentatele cu bombă din țară. Denunțurile au generat cheltuieli semnificative pentru bugetul de stat – a menționat PCCOCS.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: