Blindate, pe drumurile din centrul Moldovei: mascații de la Fulger au ieșit din nou în teren, la exerciții tactice
Full Article 1 minutes read

Blindate, pe drumurile din centrul Moldovei: mascații de la Fulger au ieșit din nou în teren, la exerciții tactice

Dacă pe 8 februarie au fost în partea de sud a Moldovei, pe 9 februarie mascații de la „Fulger” desfășoară exerciții tactice în centrul țării – cu implicarea tehnicii blindate. Și de această dată, Poliția a îndemnat societatea „să fie calmă și să se informeze doar din surse oficiale” pentru a nu răspândi informații eronate cu privire la exercițiile „Fulger”. 

Poliția Republicii Moldova a anunțat că vineri Brigada „Fulger” desfășoară exerciții tactice în centrul țării, cu implicarea tehnicii blindate.

„Menționăm că aceste exerciții sunt parte a instruirilor periodice desfășurate de mascați. În acest context, îndemnăm societatea să fie calmă și să se informeze doar din surse oficiale”, au precizat oamenii legii.

Asemenea exerciții au avut loc și anterior în mai multe localități din țară: la Chișinău, Cahul și Comrat, inclusiv în partea de nord a țării. Ultimele exerciții au avut loc pe 8 februarie, în partea de sud a Moldovei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: