Amenzi de mii de lei pentru 3 posturi TV din Moldova. Ce nereguli au fost depistate
Full Article 40 second read

Amenzi de mii de lei pentru 3 posturi TV din Moldova. Ce nereguli au fost depistate

Consiliul Audiovizualului (CA) a amendat posturile TV ITV, TVC 21 și Publika TV cu 5 mii de lei Decizia a fost luată de membrii Consiliului în ședința din 28 aprilie, în timpul examinării raporturilor prezentate de posturile TV pentru anul 2022, scrie NM.

Potrivit CA, postul TV ITV nu ar fi indicat în raportul său sursele de finanțare, iar TVC 21 și Publika TV ar fi depus raporturile după expirarea termenului anunțat de CA.

Canalul TV ITV va trebui să prezinte un nou raport anual.

De menționat că, o dată pe an, posturile de televiziune din Republica Moldova trebuie să prezinte rapoarte anuale care să indice proprietarii postului TV, precum și sursele de finanțare ale acestora.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: