Avertizarea lui Bill Gates: După pandemie, omenirea se va confrunta cu alte două mari pericole
Full Article 1 minutes read

Avertizarea lui Bill Gates: După pandemie, omenirea se va confrunta cu alte două mari pericole

După încheierea pandemiei de COVID-19, omenirea se va confrunta cu două pericole pentru care nu este pregătită. Avertizarea vine din partea fondatorului companiei Microsoft, Bill Gates. Printre acestea se numără crearea artificială a virusurilor de către bioteroriști, scrie Forbes.ru pe 8 februarie. 

Într-un interviu pentru canalul de YouTube Veritasium, miliardarul american a menționat două mari pericole care vor pune la grea încercare omenirea: schimbările climatice, din cauza căruia va crește mortalitatea, și bioterorismul.

„Dacă cineva vrea să creeze mari daune, poate crea un virus și asta înseamnă că va crește probabilitatea de îmbolnăvire în comparație cu condițiile unor epidemii naturale, asemenea acesteia”, a declarat Gates.

În ianuarie, Gates a îndemnat oamenii să aibă față de pandemia de coronavirus o atitudine „la fel de serioasă, ca față de un război”. Potrivit miliardarului, „dacă omenirea va avea noroc, următoarea epidemie va apărea peste vreo 20 de ani”, dar nu trebuie să uităm că acest lucru s-ar putea întâmpla mult mai devreme.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: