Carla’s Dreams, Lupii lui Calancea… Primăria Chișinău a anunțat ce artiști vor evolua de Hramul Orașului
Full Article 2 minutes read

Carla’s Dreams, Lupii lui Calancea… Primăria Chișinău a anunțat ce artiști vor evolua de Hramul Orașului

Primăria municipiului Chișinău a publicat programul evenimentelor dedicate Hramului Orașului. Autoritățile anunță că organizează activități culturale pentru două zile, atât pentru 14 cât și pentru 15 octombrie.

De Hramul Orașului, începând cu ora 12:00 până la 16:00, în PMAN va avea loc un concert cu participarea elevilor Școlilor de Artă, colective artistice ale Centrelor de Creație pentru Copii din Chișinău.

De la ora 16:00 vor evolua: formația Colinda şi Aliona Triboi, Gicu Cimbir & Carolina Gorun, Orchestra de cameră „Camerata Chișinău” cu Natalia Tanasiiciuc, Igor Podgoreanu și Brio Sonores, dirijor – Mihai Amihalachioaie, Formația de ethno-jazz „Trigon”, Ansamblul etnofolcloric Plăieșii.

Începând cu ora 19:00 vor cânta: Vali Boghean Band, Orchestra Fraţilor Advahov cu Zinaida Julea, Igor Cuciuc, Gabriel Nebunu și Fetele din Botoşani, „Zdob și Zdub”.

Invitatul special al servii va fi Carla’s Dreams, care va evolua în intervalul 22:00-23:00.

Pe 15 octombrie, în PMAN începând cu ora 14:00 va avea loc un concert cu participarea Colectivelor artistice constituite în Instituții de Învățământ din municipiu.

De la ora 18:00 va cânta Formația Cristal cu Aurica și Valeriu Cordineanu, Ricu Vodă, Formația Megapolis – solist: Sergiu Țurcan.

Începând cu ora 19:30 va evolua Cristofor Aldea-Teodorovici Orchestra. De la ora 20:30, vor intra pe scenă: Mihai Ciobanu, Maria Iliuţ și „Crenguță de Iederă”, Veta Ghimpu-Munteanu, Igor Rusu, Constantin Moscovici, Doina Sulac, Marin Ganciu, Viorica Lupu, „DoReDoS”, ansamblul etnofolcloric „Romanița”, etc.

Sărbătoarea se va încheia cu Lupii lui Calancea (recital).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: