Cetățenii palestinieni nu vor putea tranzita Moldova. Autoritățile suspendă eliberarea vizelor
Full Article 1 minutes read

Cetățenii palestinieni nu vor putea tranzita Moldova. Autoritățile suspendă eliberarea vizelor

Republica Moldova suspendă acordarea vizelor de tranzit, identificate prin simbolurile „B”, pentru străinii care vin din Autoritatea Națională Palestiniană. Astfel, potrivit deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE), cetățenii palestinieni nu vor putea tranzita țara noastră, temporar.

De menționat că Republica Moldova a suspendat acordarea vizelor de tranzit de tip „B”, până astăzi, pentru cetățenii din nouă state. Este vorba de: Nepal, Nigeria, Pakistan, Vietnam, Iran, Irak, Republica Libaneză, Afganistan și Autoritatea Națională Palestiniană.

De menționat că viza de tip „B” (nr. red: viza de tranzit) se eliberează la solicitarea străinului care urmează să tranziteze teritoriul Republicii Moldova în scopul deplasării într-un stat terț, pentru perioada valabilității vizei statului de destinație şi, după caz, pe o perioadă care nu va depăși termenul de un an de zile, cu dreptul de a se afla pe teritoriul țării nu mai mult de 5 zile pentru un tranzit. Viza de tranzit poate fi cu o singură sau cu multiple intrări şi ieșiri.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: