Comentariul PSRM privind perchezițiile la domiciliul contabilei lor: „Actualii acuzatori vor trebui să răspundă pentru atacuri”
Full Article 1 minutes read

Comentariul PSRM privind perchezițiile la domiciliul contabilei lor: „Actualii acuzatori vor trebui să răspundă pentru atacuri”

Partidul Socialiștilor condamnă acțiunile oamenilor legii de a efectua percheziții la contabila PSRM. Ei susțin că este un dosar la comandă și „ face parte din șirul de acțiuni de capturare a statului”. Mai mult, ei spun că PSRM a reflectat corect și în termeni activitatea sa în rapoartele prezentare la CEC.

„Vom oferi protecție juridică competentă și cuprinzătoare în instanțele naționale și internaționale. Actualii acuzatori vor trebui să răspundă pentru atacurile lor murdare, în strictă conformitate cu legea metodele murdare utilizate de sistemul represiv al guvernării împotriva opoziției”, se arată într-un comunicat al PSRM.

Amintim că în dimineața de 20 august, procurorii au descins cu percheziții la domiciliul contabilei PSRM.

Persoana vizată este învinuită acceptarea finanțării PSRM, din partea unui grup criminal, falsificarea rapoartelor de gestiune financiară a partidului politic PSRM pentru anii 2018 și 2019, falsificarea documentelor oficiale de către două sau mai multe persoane şi spălarea de bani de către un grup criminal organizat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: